"Копів викликала дочка, ще не знаючи, що тато мертвий": за що на Житомирщині розстріляли сім'ю

9 червня 2021, 13:19
Батько сімейства помер на місці, а ось дружину у вкрай важкому стані доставили в лікарню.
За що на Житомирщині розстріляли сім'ю
За що на Житомирщині розстріляли родину / Realist . online

У Житомирській області затримали чоловіка, який напередодні зрешетив кулями подружню пару. Разом із батьками в будинку на той момент перебувала і їхня 12-річна донька.

Дитина не постраждала тільки дивом: на момент, коли чоловік палив по будинку з автомата Калашникова, дівчинка була в іншій кімнаті, наголошується в сюжеті ТСН.

"Вона не спала, каже: я два рази почула постріли. Так вона бідна і не знала, що у неї вже немає батька", – розповіли родичі загиблих.

Саме дитина викликала поліцію і швидку. До моменту, коли медики і поліцейські прибули, злочинець утік.

Батько сімейства помер на місці, а ось дружину у вкрай важкому стані доставили в лікарню.

читайте такожВтопив у ямі, коли не встало: суд відмовився саджати вбивцю 11-річної Даші Лук'яненко довічно"З множинними проникаючими вогнепальними пораненнями черевної порожнини, з травматичним переломом тазової кістки. Органи таза і черевної порожнини роздроблені, були розірвані. Важко визначити кількість поранень", - повідомила заступник головного лікаря Коростишівської лікарні Олена Гайсюк.

Про постраждалу сім'ю в селі розповідають лише хороше: не пили, багато працювали, виховували двох дочок (старша живе окремо, адже вже вчиться у вузі).

Чоловікові на момент загибелі було 46 років, раніше він працював лісником, а останнім часом – за кордоном. Матері 39 років, вона стежила за господарством.

Причиною нападу сусіди назвали борг: за їхніми словами, чоловік їздив на заробітки, щоб накопичити потрібну суму.

"Горе страшне. Тиша вночі, тут ніде нікого не видно, а тут таке сталося", – розповіла сусідка сім'ї Валентина Осолінська.

Увечері у вівторок стало відомо, що стрілець затриманий. Це 59-річний житель сусіднього села.

"Злочин він скоїв у зв'язку з тим, що у загиблого був борг у 23 тисячі доларів США. Вилучено мотоцикл, на якому він пересувався, автоматичну зброю, а також 2 гранати РГД-5", - перерахував начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Підозрюваному за умисне вбивство загрожує до 15 років в'язниці. Запобіжний захід йому оберуть завтра.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Героїв Космосу сталася перестрілка за участю патрульних поліцейських.

Копи зупинив автомобіль через порушення правил дорожнього руху. У салоні авто перебували три людини. У одного з пасажирів побачили рацію і кобуру. Чоловіки вийшли з автомобіля і почали тікати.

Під час переслідування один із втікачів здійснив постріли в напрямку патрульного. В результаті поліцейський отримав три вогнепальні поранення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти