Коридор затемнень 25 жовтня - 8 листопада 2022: кому зі знаків зодіаку не пощастить найбільше

25 жовтня 2022, 16:26
Всі знаки зодіаку відчують вплив коридору затемнень, але найбільше постраждають Скорпіон і Телець. Що можна і не можна робити - розповіли астрологи.
Коридор затемнень, гороскоп
Коридор затемнень восени 2022 стане трансформаційним / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

25 жовтня 2022 року відбудеться сонячне затемнення, а 8 листопада - повне місячне затемнення. Період між цими двома явищами називається коридором затемнень, він стане трансформаційним. У багатьох знаків зодіакального кола емоції зашкалюватимуть і можуть бути пов'язані з особистим життям. Астрологи радять утриматися в цей період від спонтанних і необдуманих дій, щоби наступні півроку пройшли спокійно.

Коридор затемнень 25 жовтня - 8 листопада 2022: що можна і не можна робити

Астрологи радять під час осіннього коридору затемнень:

  • контролювати дії та емоції;
  • бути уважними до свого внутрішнього стану;
  • бути відкритими до змін;
  • дотримуватися балансу у всьому;
  • відкласти всі важливі справи й плани;
  • не рубати з плеча і не змінювати життя кардинально;
  • не чіплятися за старе, непотрібне.

Хто сильніше за інших відчує осінній коридор затемнень

З усіх представників зодіакального кола Скорпіони найсильніше відчують вплив коридору затемнень з 25 жовтня по 8 листопада. Це астрологічне явище істотно змінить життя представників цього знака зодіаку.

Тельцям загрожує непростий час з масою труднощів, які принесуть зміни в житті. У період коридору затемнень цим представникам стихії землі дуже важливо бути максимально точними та не приймати труднощі занадто близько до серця. Не варто чіплятися за минуле — краще добровільно відпустити те, що йде.

Люди, народжені під знаками зодіаку Водолій і Лев, також можуть зіткнутися з проблемами в період з 25 жовтня по 8 листопада 2022 року. На щастя, будуть можливості їх розв‘язати. Зараз потрібно більше працювати і бути впевненим у собі, а також не залишати труднощі на потім, а вирішувати їх одразу, радить гороскоп.

Стрілецям і Рибам варто обміркувати свої стосунки і потреби. Зокрема, Стрілець міркуватиме про баланс між роботою та особистим життям, а також про благополуччя. Рибам буде корисно проаналізувати своє життя, враховуючи минулий досвід.

Такі знаки зодіаку як Овен, Близнюки, Діва, Терези, Козеріг і Водолій відбудуться відносно легко - коридор затемнень не переверне їхнє життя з догори дриґом.

Раніше астролог Анжела Перл розповіла, чого чекати всім знакам зодіаку в сонячне затемнення 25 жовтня 2022.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти