Кішка сама прийшла в будинок: що це означає та чому категорично заборонено проганяти тварину

24 лютого 2023, 10:14
Головне, що потрібно знати: якщо кішка прийшла та не йде геть, проганяти її не варто.
Кішка
Чужа кішка прийшла в будинок - про що свідчать народні прикмети / Фото pixabay.com

Ні для кого не секрет, що кішки - енергетично дуже сильні тварини, яким приписують вміння лікувати хвороби, передчувати зміни погоди та впливати на добробут родини. Існує традиція - в новий будинок першою запускають кішку. Вважається, що якщо вона одразу знайшла собі місце, то на господарів житла чекає щастя та удача, а там, де кіт вляжеться, найкраще поставити ліжко. Але це той випадок, коли люди просять кішку посприяти добробуту родини, але що значить, якщо кішка сама прийшла в будинок?

Чужа кішка прийшла в будинок: прикмета

Перше, що потрібно знати: якщо кішка прийшла та не йде геть, проганяти її не варто. Краще погодувати та надати їй допомогу, якщо вона її потребує.

Згідно забобонів, якщо кішка сама прийшла в будинок, значить вона принесла із собою щастя, удачу та добробут. Також серед езотериків існує думка, що в образі кішки в будинок прийшла душа померлого родича.

відео дня

Найкращий варіант - взяти вуличного кота, який прийшов на поріг, у свою сім'ю. Вважається, що в цьому випадку ви ніколи не страждатимете від нестачі грошей та вам щаститиме у всіх справах. Щоби це сталося, кіт повинен бути задоволений життям у вашому домі. До слова, незайвим буде упевнитися, що кіт або кішка - дійсно бездомні, а не загубились та їх не шукають господарі.

Якщо викинути кошеня, є ризик відвернути від себе удачу і везіння на цілих 7 років, кажуть прикмети. Навіть якщо ви не можете залишити у себе тварину, не варто одразу ж вказувати їй на двері. Краще подбати про неї та знайти для кота люблячу сім'ю.

Що значить, якщо кішка сама прийшла в будинок

Кішка прийшла, щоби відвести від вас біду. Якщо ви вирішите взяти чотириногого друга собі, то автоматично врятуєтеся від прийдешніх неприємностей.

Якщо кішка спочатку прийшла в будинок, а потім втекла, значить разом із собою вона забрала з дому смерть.

Коти - відомі лікарі. Вони можуть прийти в будинок, в якому є хвора людина.

Кішки можуть прийти до будинку, де людина нещодавно померла. Так вони повідомляють родичам, що покійний упокоївся з миром, і про нього більше не варто турбуватися.

Якщо кіт одразу ж вибрав собі господаря, на цю людину чекають великі зміни. Про те, якими будуть ці зміни, розповість колір шерсті тварини.

Чорна кішка прийшла в будинок - прикмета

Чорні кішки відводять всі біди та нещастя.

Якщо в будинок прийшов чорний кіт з білими лапками - це хороший знак. Господаря такої тварини чекає збільшення заробітної плати або підвищення по службі.

Прикмети: сіра кішка прийшла в будинок

Сірі кішки - хороші захисники. Вони оберігають будинок від недоброзичливців. Якщо сірий кіт насторожено ставиться до гостя, цурається його або намагається напасти, значить людина прийшла не з добрими намірами.

Що значить біла кішка в будинку

Білий кіт - символ багатства, радості та успіху. Тварини такого забарвлення вважаються найкращими лікарями.

Якщо ви раптово відчули втому і нездужання, досить просто полежати 10-15 хвилин поруч з білосніжним пухнастим другом.

Рудий кіт - прикмети

Рудий кіт, який прийшов в будинок, віщує закінчення важких часів. Такі коти є символами щастя та радості. Їхня поява обіцяє не лише удачу у всіх справах, а й матеріальне благополуччя.

Крім того, руді коти оберігають будинок від злодіїв та залучають хороших друзів.

Триколірний кіт прийшов в будинок - що це значить

Якщо кішка з таким забарвленням прийшла в будинок до самотньої людини, значить незабаром вона зустріне свою другу половинку.

Сімейним парам така кішка обіцяє добробут і поліпшення стосунків. Якщо ж до вас в гості заглянув триколірний кіт, то на вас чекає успіх у всіх починаннях.

Раніше Главред писав, як назвати кота, щоб в будинку був достаток: популярні імена зі змістом.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти