Кішки не дарма обожнюють спати на господарі: чому вони так роблять

14 березня 2023, 19:48
Вибір місця для сну у кішок може бути пов'язаний з різними факторами.
Кішка
Чому кішки сплять на різних місцях / pixabay.com

Вибір місця для сну у кішок може бути пов'язаний з різними факторами, включно з інстинктами, комфортом і прикметами. Незалежно від того, де ваша кішка спить, головне - забезпечити їй безпеку і комфорт.

Що значить, якщо кішка спить на місці господаря?

Багато тварин обожнюють спати в ліжку свого господаря. Також вони люблять пригрітися на подушці, ногах або грудях. Якщо ваша кішка вважає за краще спати на вас, це може бути ознакою близькості та прихильності, і вона просто хоче бути поруч з вами і відчувати ваше тепло.

Кіт спить на підлозі: прикмета або звичка?

Якщо ваш кіт вважає за краще спати на підлозі, це може бути пов'язано з його інстинктами. У дикій природі коти прагнуть знайти безпечне місце для сну, де вони не будуть вразливими до хижаків. Тому, якщо ваш кіт спить на підлозі, це може бути просто його способом забезпечити собі безпеку.

Чому кішка спить на ліжку: прикмета

Народна прикмета свідчить, що в ногах коти сплять, якщо вважають, що аура їх господарів потребує чищення. Протягом дня господар міг наламати чимало дров, чим попсував собі ауру.

Езотерики стверджують, що весь негатив, який прийшов до людини за день, концентрується внизу, Тому-то найчастіше коти і сплять не де-небудь, а саме в ногах людини, зцілюючи свого господаря.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти