Котлети будуть соковитими, а їхня скоринка – хрусткою: додайте у фарш лише один секретний інгредієнт

8 березня 2023, 10:21
137964
Главред розповідає, що можна додати у фарш для котлет, щоб смак страви усіх просто захопив.
Котлеты, фарш
Що потрібно зробити, щоб фарш для котлет був соковитим? / ua.depositphotos.com

У кожної господині є свій унікальний рецепт приготування котлет. Дехто додає до фаршу сметану або майонез, а хтось – вимочений у молоці хліб. Інші ж господині використовують різноманітні спеції, які додають котлетам неймовірного смаку та аромату. Проте є один секретний інгредієнт, який зробить ваші котлети просто неповторними. Главред розповідає, що можна додати у фарш для котлет, щоб смак страви усіх просто захопив.

Для чого у фарш додають цукор

Хто б міг подумати, але цукор творить чудеса із фаршем для котлет. Саме наявність цукру робить готову страву дуже соковитою та ніжною. Тому, якщо ви хочете приготувати бомбічні котлети, які всіх здивують своїм феєричним смаком, то додайте у фарш цукор. Ви побачите, наскільки він збалансовує смак котлет. Окрім того, ваші котлетки після обсмажування матимуть хрумку та дуже апетитну скоринку.

Скільки цукру на 1 кг фаршу

Під час додавання цукру в фарш для котлет, важливо не переборщити. Погодьтеся, що солодкі котлети навряд чи комусь сподобаються. Тому, щоб не зіпсувати страву, яку готували зі всією душею, важливо дотримуватися суворої пропорції. Так, на один кілограм фаршу потрібна одна столова ложка цукру без гірки.

Важливий трюк, про який мало хто здогадується

Мало хто знає, що після додавання цукру в фарш для котлет, потрібно зробити ще одну важливу дію. Щоб фарш для котлет став ще кращим, до нього потрібно додати трохи окропу. У такий спосіб цукор у фарші працюватиме ще краще і зробить готову страву незабутньою.

Варто зауважити, що цукор можна додавати не лише у фарш для котлет. Інші страви також матимуть приємний смак та аромат. Тому, коли готуєте фрикадельки, біляші чи чебуреки, то можете також додавати цукор. Проте пам'ятайте про сувору пропорцію!

Тепер ви довідались про неймовірний секретний інгредієнт, який додають у фарш досвідчені господині. Готуйте з любов'ю і дивуйте своїми кулінарними шедеврами своїх друзів та знайомих!

Дивіться відео-рецепт смачних котлет з вівсяними пластівцями

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти