Крах Путіна і розкол Росії: астролог спрогнозував ймовірність ядерної війни

7 квітня 2022, 18:21
У кінці серпня-вересня президента Росії чекають великі потрясіння і загроза смерті.
Путін, гороскоп
Коли закінчиться війна в Україні / Колаж Reuters, pixaby

Екстрасенс Сергій Кобзар розповів про те, коли відбудеться зустріч президентів Зеленського і Путіна, а також про можливість ядерного удару.

Він зазначив, що режим Володимира Путіна зазнає краху. А саму державу очікує розкол на чотири частини. Також маг зазначає, що глави європейських країн не поспішають з проханнями України закрити небо над країною. Війна в Україні триватиме до тих пір поки це не знищить економіку агресора.

" Знищити повністю економіку, довести її до такого стану, щоб у них стояв вибір купити кілограм борошна або купити порох для патронів", - пояснив Кобзар.

Маг підкреслив, що оточення Путіна не дозволить йому застосувати ядерну або хімічну зброю. У президента Росії в цьому році випадає два переломних періоди. Перший випадає на травень, другий – ближче до серпня-вересня. У цей момент збільшується ймовірність фізичного усунення або смерті. Близьке оточення диктатора може його зрадити.

Крім того, Кобзар вважає, що Путін почав поспішне вторгнення в Україну, відчуваючи обмеженість свого часу або підганяється бажанням підлаштувати свої "успіхи" під певну дату, наприклад 9 травня.

Росія використовує переговорний процес для своєрідного перепочинку, щоб зрозуміти як діяти далі. Реальні переговори можливі тільки після того як Москва повністю капітулює.

Путін уникає переговорів з президентом Зеленським, тому що просто боїться.

"З багатьох причин - починаючи з загроз всередині країни, закінчуючи тим, що по силі свого духу, політичній силі, по підтримці народу один Вова повністю програв другому", – зазначив маг.

Розпад держави на чотири частини, на думку екстрасенса, процес неминучий. Цей механізм запуститься після перемоги України і придушення путінського режиму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти