Найкрасивіший червоний манікюр на весну-літо, що викликає позитивні емоції

7 травня 2022, 13:05
Навесні і влітку нам особливо хочеться радості та емоцій, тому можете додати на свої червоні нігті якісь цікаві і натхненні малюнки. Але не тільки!

Червоний манікюр завжди актуальний. Але найбільш гармонійно і не дуже помітно він виглядає у весняно-літній період, коли все довкола зеленіє, і кожен червоний нігтик на тлі навколишнього пишного листя здається квіточкою.

відео дня

Крім того, червоні нігті – це вічна класика, яка заворожує. Жінки, які хоча б раз наважилися зробити гарний манікюр в червоному кольорі, точно знають, як миттєво він піднімає настрій і самооцінку.

Принадність такого манікюру в тому, що вам достатньо просто пофарбувати нігті в домашніх умовах червоним лаком – і ви відразу піднімете свій стиль на новий рівень. При цьому короткі нігті теж виглядатимуть чудово.

Гарний червоний манікюр 2022 на весну-літо

Червоно-чорний манікюр 2022

Червоний дуже ефектно поєднується з чорним, тому будь-яка комбінація цих кольорів в манікюрі буде виграшною. Найпростіший варіант - пофарбувати один-два нігті чорним лаком, а інші червоним. А далі все залежить від вашої майстерності - якщо ви робите собі манікюр самі, або від фантазії вашого майстра.

Гарний червоний манікюр 2022
Гарний червоний манікюр 2022 / Instagram

Червоний манікюр з малюнком

Навесні і влітку нам особливо хочеться радості і емоцій, тому можете додати на свої червоні нігті якісь цікаві і натхненні малюнки. При цьому для кращого ефекту базою для малюнків можуть стати білі, нюдові або чорні нігтики. Малюйте на нігтях сердечка, крапочки, лінії, квіточки і пелюсточки – все те, що змушує ваше серце битися сильніше.

Гарний червоний манікюр 2022
Гарний червоний манікюр 2022 / Instagram

Червоний френч манікюр 2022

Останнім часом смужка по краю нігтика – так звана посмішка – стала набагато тоншою, а сам французький манікюр витонченішим. Тому модний червоний французький манікюр виглядатиме дуже елегантно – червона лінія по краю нігтя стане магнітом, від якого складно відірвати погляд.

Гарний червоний манікюр 2022
Гарний червоний манікюр 2022 / Instagram

Класичний червоний манікюр

У червоному манікюрі головне колір, тому можете не заморочуватися з візерунками і прикрасами. При цьому підберіть колір, який буде особисто у вас викликати приємні емоції і не дратувати. Червоний має кілька півтонів: класичний, червоно-малиновий, корал і рубін.

Гарний червоний манікюр 2022
Гарний червоний манікюр 2022 / Instagram

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти