Гарний нюдовий манікюр 2023: 5 незрівнянних варіантів, що закохають в себе багатьох

31 січня 2023, 19:03оновлено 10 лютого 2023, 09:43
Модний нюдовий манікюр не зводиться тільки до ніжних бежевих і пудрових відтінків. Уже зараз на ваших нігтях можуть сміливо розливатися різні кавові відтінки.

Давно не в моді складний манікюр, щедро прикрашений стразами і малюнками – він стомлює і в сучасних реаліях здається абсолютно недоречним. Сьогодні жінки вважають за краще лаконічність, невимушеність і легкість. Саме тому простий манікюр нюдовий опинився на вершині модного Олімпу на порозі весни 2023 року.

відео дня

Нюдовий манікюр обожнюють за те, що він не перевантажує образ, пасує під будь-який макіяж і він універсальний: він відмінно підходить жінкам будь-якого віку і статусу. Ба більше: манікюр кольору нюд гарно виглядає на нігтях будь-якої форми і довжини, і його можуть взяти на озброєння навіть ті, у кого короткі нігті.

Який манікюр вважається нюдовим? Тут все дуже просто. Насправді нюдовий манікюр - це найрізноманітніші відтінки бежевого кольору, який включає майже 1000 підтонів.

Але модний нюдовий манікюр 2023 не зводиться тільки до ніжних бежевих і пудрових відтінків. Вже зараз на ваших нігтях можуть сміливо розливатися різні кавові відтінки. Крім того, в тренді нюдовий манікюр з яскравим акцентом – цей варіант для тих, хто хоче виглядати оригінально і чарівно.

Отже, гарний нюдовий манікюр 2023 - 5 незрівнянних варіантів, що подарують вам натхнення:

Нюдовий манікюр з золотом

Тут головне не перестаратися. Потрібно покрити блиском або золотистим лаком один-два нігтики – вийде шикарний манікюр, який стане магнітом для оточення. За такою ж аналогією ви можете зробити нюдовий манікюр зі сріблом.

Нюдовий манікюр 2023
Нюдовий манікюр 2023 / Instagram

Гарний нюдовий манікюр на короткі нігті

В цьому випадку найголовніше – підібрати ідеальний колір лаку, який гармонійно поєднуватиметься з кольором шкіри ваших рук. Скажімо, якщо у вас шкіра рожевого відтінку, то основним кольором лаку для вашого манікюру повинен стати блідо-рожевий. Ті, у кого шкіра світла, повинні орієнтуватися на лаки бежевих відтінків.

Нюдовий манікюр 2023
Нюдовий манікюр 2023 / Instagram

Нюдовий манікюр з дизайном

Не намагайтеся створити шедевр на нігтях. Все, що вам потрібно у 2023 році, якщо хочете виглядати модно, - це прості і лаконічні малюнки. По суті, малюнок повинен бути таким, який не займає занадто багато часу і не вимагає особливої майстерності: спробуйте горошок, абстрактні лінії і квіти.

Нюдовий манікюр 2023
Нюдовий манікюр 2023 / Instagram

Нюдовий френч 2023

Знаменитий французький манікюр цього року можна зробити, використовуючи в якості основи спокійні нюдові відтінки. При цьому лінія біля краю нігтя повинна бути тонкою – її можна пофарбувати білим, чорним і навіть яскравим лаком, якщо хочеться емоцій.

Нюдовий манікюр 2023
Нюдовий манікюр 2023 / Instagram

Матовий нюд з дизайном

Цього року матові нігті повертаються на вершину моди. Нюдовий матовий манікюр виглядає дуже загадково і дорого, тому стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче елегантний манікюр. Тільки не забудьте трошки прикрасити один-два нігті - це додасть вашому манікюру вишуканості.

Нюдовий манікюр 2023
Нюдовий манікюр 2023 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти