Гарний жовто-блакитний манікюр для тих, у кого Україна в серці

7 квітня 2022, 05:34оновлено 8 квітня 2022, 13:57
Жовто-блакитний манікюр на весну 2022 - це маленький штрих в образі, який відразу стане вашою сильною заявкою.

Манікюр - це завжди вираз наших емоцій, очікувань і надій. Через малюнки на нігтях ми намагаємося розповісти світу про те, що для нас зараз важливо.

відео дня

Якщо душа просить квітів, то ми не малюватимемо на нігтях абстракцію, а якщо серце переповнюють радісні почуття, то цілком передбачувано на нігтях розливаються світлі лаки і сердечка.

Весняний манікюр 2022 - дуже патріотичний, він витканий з блакитних і жовтих барв, як на прапорі України. Бо багато хто душею і серцем сьогодні з Україною.

Жовто-блакитний манікюр на весну 2022 - це маленький штрих в образі, який відразу стане сильною заявкою і продемонструє вашу життєву позицію.

Принадність такого дизайну нігтів в тому, що зробити його дуже просто, і в домашніх умовах ви можете "начаклувати" дуже гарний манікюр весна 2022 на патріотичну тематику. При цьому форма нігтів і їх довжина значення не мають.

Все, що вам знадобиться – трохи фантазії, і лаки жовтого і блакитного відтінків. І навіть якщо ви зробите маленький акцент у жовто-блакитних кольорах всього лише на одному нігтику, то все одно ваш манікюр буде маленьким шедевром, адже жовто-блакитні кольори сьогодні в тренді.

Патріотичний манікюр 2022: на що звернути увагу

Манікюр з сердечками

Це дуже гарний манікюр на весну. Все, що вам потрібно – просто пофарбувати нігті світлим лаком, і на одному з нігтів намалювати два сердечка – одне жовтеньке, інше – блакитне.

Гарний жовто-блакитний манікюр для тих, у кого Україна в серці
Манікюр з сердечками жовто-блакитними / Instagram

Патріотичний манікюр з хвилями

Хвилі на нігтях останнім часом дуже популярні, так чому б їх не намалювати жовтими і блакитними лаками? Вийде дуже ніжний манікюр з глибоким змістом.

Гарний жовто-блакитний манікюр для тих, у кого Україна в серці
Патріотичний манікюр з хвилями / Instagram

Манікюр різні руки

Ще один простий спосіб створити приголомшливий манікюр Україна на весну 2022 – це пофарбувати на одній руці всі нігті жовтим лаком, а на іншій – блакитним.

Гарний жовто-блакитний манікюр для тих, у кого Україна в серці
Жовто-блакитний манікюр різні руки / Instagram

Весняний манікюр з написами

Ви можете також пофарбувати частину нігтів жовтим лаком, частину - блакитним або синім, і написати на нігтях знамениту фразу про російський військовий корабель. Ви також можете написати будь-які інші слова, які здаються вам сьогодні важливими.

Гарний жовто-блакитний манікюр для тих, у кого Україна в серці
Весняний манікюр з написами про російський корабель / Instagram

Френч манікюр весна 2022

Якщо ви давня прихильниця французького манікюру, то ви можете взяти на озброєння жовтий і блакитний лаки і пофарбувати ними посмішки на нігтях. Ба більше: на цьому можна не зупинятися і намалювати жовті і блакитні весняні квіти – вони додадуть особливого сенсу вашим нігтям і піднімуть настрій.

Гарний жовто-блакитний манікюр для тих, у кого Україна в серці
Жовто-блакитний френч манікюр весна 2022 / Instagram

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти