Червоний манікюр невимовної краси: 8 дивовижних варіантів на осінь 2022

26 жовтня 2022, 17:38оновлено 29 жовтня 2022, 18:38
Червоні нігті в сезоні 2022 актуальні, як ніколи, при цьому кожна жінка знайде для себе варіант, який їй підходить якнайкраще.
 Червоний манікюр 2022
Червоний манікюр 2022 / Instagram

Багато жінок обожнюють червоний манікюр, адже він відмінно підкреслює їхню внутрішню енергію і жіночність. Водночас червоний колір настільки сильний, то додатково прикрашати нігті необов'язково.

Існує багато різних відтінків червоного, тому за бажання ви можете створювати модний манікюр хоч щотижня і завжди будете на висоті. Крім того, кожна жінка може підібрати той відтінок червоного, який їй найбільше до душі, адже всі ми різні, і якщо одні віддають перевагу спокійнішим відтінкам, то інші тягнуться до максимально кричущих, і це нормально.

Звичайно ж, манікюр червоного кольору в моді завжди, адже це класика, і ця осінь не виняток. Але є нюанси, і щоб йти в ногу з модою, їх потрібно враховувати, оскільки червоний манікюр 2022 - особливий.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, який червоний манікюр зараз у тренді - ці 8 стильних й актуальних варіантів дизайну нігтів подарують вам натхнення.

1. Гарний манікюр червоний з чорним

Попри те, що червоний колір забирає на себе всю увагу і в манікюрі не дає проходу майже ніяким іншим кольорам, є колір, який витримує конкуренцію з червоним – це чорний. Тому сміливо поєднуйте ці два лаки в будь-якій пропорції і отримаєте на виході розкішний манікюр на осінь 2022.

 Червоний манікюр 2022
Гарний манікюр червоний з чорним / Instagram

2. Шикарний червоний манікюр "класика"

Принадність червоного манікюру в тому, що достатньо просто вибрати відповідний відтінок лаку і навіть в домашніх умовах ви можете зробити чудовий манікюр. При цьому форма нігтів значення не має - навіть червоний манікюр на короткі нігті стає магнітом для оточення.

 Червоний манікюр 2022
Шикарний червоний манікюр "класика" / Instagram

3. Червоний осінній манікюр з золотом

Осінь і золото, немов дві сестри, йдуть поруч, тому на ваших нігтях червоного кольору цілком можуть з'явитися золотисті елементи. Головне, без фанатизму - потрібно лише трошки прикрасити нігті золотистим лаком або стрічкою. Золотий колір візуально трохи пом'якшить кричущий червоний колір, і результат вас точно порадує.

 Червоний манікюр 2022
Червоний осінній манікюр із золотом / Instagram

4. Червоний френч манікюр осінь 2022

Якщо французький манікюр - ваша маленька слабкість, то цієї осені ви можете сміливо зробити його в червоному кольорі. Зараз смужка біля краю нігтя, або як кажуть "посмішка", стала вузькою, а сам френч - витонченішим. Якщо хочете трохи екзотики, то можете на деяких нігтях намалювати леопардовий принт - вийде чарівний осінній манікюр френч.

 Червоний манікюр 2022
Червоний френч манікюр осінь 2022 / Instagram

5. Червоний манікюр котяче око

Це дивовижний манікюр, в основі якого - фантастичні переливи і сяйво. Котяче око вже кілька років поспіль знаходиться на передовій моди і продовжує підкорювати серця жінок. А люблять його за універсальність - ефектні нігті червоного кольору урізноманітнюють будь-який повсякденний образ і дозволяють в будь-якій ситуації виглядати чарівно.

 Червоний манікюр 2022
Червоний манікюр котяче око / Instagram

6. Квітковий манікюр червоного кольору

Восени, коли природа в'яне, особливо гостро відчувається нестача квітів. Тому можна зробити так, щоб на ваших нігтях розцвіли розкішні квіти, а червоний колір - чудова основа для цього. Червоний манікюр з квітами виглядає романтично і стане знахідкою для тих, хто хоче прикрасити сірі будні яскравими фарбами.

Червоний манікюр 2022
Квітковий манікюр червоного кольору / Instagram

7. Манікюр червоний з тілесним

Якщо повністю червоні нігті для вас - це те, що дуже втомлює, то вкраплення лаку тілесного кольору стане для вас чимось на кшталт рятувального кола. Нюдові нігті в дуеті з червоними - це втілення лаконічності й мінімалізму, в повсякденному житті такий манікюр невимовної краси буде дуже доречним.

 Червоний манікюр 2022
Манікюр червоний з нюдовим / Instagram

8. Червоний матовий манікюр

Це популярний варіант манікюру, який особливо гарно виглядає холодної пори - колір покриває кожен ніготь немов ніжний оксамит. Матовий манікюр в червоному кольорі - це ефектно, стримано й елегантно.

 Червоний манікюр 2022
Червоний матовий манікюр / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти