Хрест людських пристрастей і час важких рішень: чого чекати українцям у серпні - астролог

4 серпня 2022, 10:51
Серпень 2022 року буде досить важким для України – це час фатальних і доленосних звершень. На фронті можливий переломний момент, каже астролог.
українські військові, український військовий, ЗСУ, астролог
Чого чекати українцям у серпні-прогноз астролога / pixabay.com, Генштаб ЗСУ

Серпень нинішнього року буде досить важким для України і українців. Останній місяць літа стане часом фатальних і доленосних звершень. Такий прогноз озвучила астролог Рубіна Цибульська.

"В цілому цей період несприятливий для кожного з нас, для глобальних життєвих змін. Емоції будуть зашкалювати", - зазначила вона.

Як каже Цибульська, на фронтах боїв ЗСУ з російськими окупантами цілком можливий переломний момент.

За її словами, в Україні в період з кінця липня до вересня буде "хрест людських пристрастей". Тобто, ризик руйнувань і всілякого роду пошкоджень дуже великий, але після такого настане новий цикл.

"Прийняті в серпні рішення, підписані документи змінять хід подій в країні в майбутньому", - підсумувала Цибульська.

читайте також"Пекельний" період: астролог спрогнозувала погіршення ситуації в Україні в серпні

Нагадаємо, астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори і запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Раніше астролог Марина Скаді попереджала, що нові реалії, які визначать хід війни в Україні, сформуються в період з 30 липня по 10 серпня 2022 року. Вона прогнозує, що відбудеться кульмінація бойових дій на одному з напрямків – Донбас або південь України, після чого результат війни буде прийнятий усіма учасниками.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти