"Кровопролитний рік": астролог назвала три палаючих місяці для України і попередила про потрясіння

1 січня 2023, 09:40оновлено 3 січня 2023, 09:38
Що чекає Україну в 2023 році та як ЗСУ будуть чинити опір агресору.
Війна в Україні, гороскоп для України,
Гороскоп для України на 2023 рік / pixabay, t.me/KOS_ZSU/97

Війна у 2023 році може продовжуватися, але території Україна повертатиме. Як розповіла астролог Яна Тимощук, на президента України можуть вчинити замах, але смертей буде багато.

"У 2023 році будуть даватися дари і блага, які даються згори. Ми маємо перехід у нові зміни. На карті випадає Сонце - це влада. Найголовнішою темою в світі в 2023 році буде управління, під покровителем Юпітера. Рік буде плідний, не голодний. У 2023 році буде багато всього. У новому році дуже багато хто піде. Смертей буде багато, кровопролитний рік для світу", - говорить астролог Яна Тимощук.

Астролог зазначає, що можуть бути певні домовленості та розбіжності між країнами в рік Кролика.

"Катаклізми будуть у багатьох країнах у 2023 році. Можуть бути повені, вулкани, астрономічні ситуації", - додала вона.

Гороскоп для України на 2023 рік

"Карта випадає - Вмираючий король і падаюча влада. Що це може означати, поки не можу сказати. Багато еліт та політичних груп можуть піти. Ми будемо залишатися в конфлікті з сусідами (Росією - ред.). Це стосується не тільки війни, а й інших питань", - каже Тимощук.

Астролог зазначила, що президент України знає чітку мету перемоги.

"Володимир Зеленський буде знаходиться в спокійному стані і чекатиме. Він планує і знає, що буде відбуватися. У нього існують цілі. Він очікує допомогу, фінанси, зброю. Буде спілкуватися з іншими людьми. Більше звернень буде до Польщі, Великобританії та США. Буде їздити в інші країни, і просити про допомогу", - зазначає астролог.

Яна Тимощук додала, що існує велика загроза життю президента.

"Це дуже сильна загроза, його (Зеленського - ред.) хочуть усунути. Є дуже-дуже велика загроза його життю, за ним дивляться і хочуть здійснити замах. Особливо гарячі місяці - це березень, квітень і травень місяць. Зеленський буде схильний до великої і запеклої боротьби будь-якими способами. Президент може діяти досить імпульсивно, коли потрібно проявити холоднокровність", - каже вона.

Війна в Україні 2023 - прогноз

"Буде багато домовленостей щодо територій, полонених, людей. Бажання агресора буде постійно залякувати українців", - йдеться в прогнозі.

Астролог додає, що 2023 рік для України буде складним.

"Рік буде дуже складний. Випадають десятки, це значає завершення циклу. Може закінчитися щось раз та назавжди і більше не повернутися. Карти показують потужні та сильні удари. Буде дуже гаряче, буде багато втрат, багато крові пролито. У ВСУ є багато потенціалу. Головне, Україна буде повертати свої землі", - сказала вона.

За її словами, багато сімей будуть з'єднуватися, люди повертатися.

"Рік буде дуже плідний, а Україна буде під покровителем. У фінансовому плані буде дуже важко, економіка буде падати дуже сильно. Ціни будуть підвищуватися", - зазначила астролог.

Для українців буде все стабільно. Багато хто вже почав звикати і перестав боятися.

"Підсумкова карта для України чудова. Може відбутися повернення територій. Постійний фокус буде закордон. Можливо побачимо нові союзи, в яких ми будемо брати участь. Україна перебуватиме в стані очікування та отримання. Якісь події у 2023 році можуть українців потрясти", - додала вона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти