Хто береже береженого: 8 ознак, що ваш янгол-охоронець поруч

11 жовтня 2022, 10:51
Часом розуміння, що ти не один, вже досить, щоб не впасти духом. Небесний захисник завжди поблизу, але як зрозуміти, що зараз він тут?
Як зрозуміти що поруч з тобою ангел
Як зрозуміти що поруч з тобою янгол / ua.depositphotos.com, pixabay.com

Янгол-хранитель - це небесний захисник, який є у кожної людини. Вважається, що він завжди знаходиться за спиною, у правого плеча.

У хвилини відчаю ми часто втрачаємо віру в те, що нас охороняє ангел. У такі моменти небесний охоронець може послати сигнал про те, що він не покинув свій піст. Незвичайні відчуття, на кшталт раптового холодку, поколювання або знаків згору, можуть бути не просто грою вашої уяви.

Главред розповість, як зрозуміти, що вас відвідує ангел-охоронець.

відео дня

1. Поява пір'я, особливо світлих відтінків, там, де птахів і в помині не було і бути не могло, може бути ознакою того, що ваш янгол-охоронець нагадує вам про свою присутність. Особливою удачею вважається знайти пір'їнку білого кольору в особистих речах.

Як зрозуміти що поруч з тобою ангел
Як розпізнати присутність ангела-хранителя / pixabay.com

2. Якщо ви довго роздумували над проблемою, і знайдене вами рішення викликає у вас сумнів, зустрінута на шляху веселка – це сигнал для вас про те, що ваш небесний захисник чує вас, і схвалює те, що ви зібралися зробити.

3. Звичай залишати монетки в місцях, куди ви хочете повернутися, приводить до ще однієї ознаки того, що янгол-хранитель спостерігає за вами: випадкові гроші, які ви знаходите на вулиці – це натяк вашого захисника на те, що вас чекають приємні грошові турботи. Особливу увагу також варто приділити цифрам на банкноті або монеті, адже вони також можуть мати особливе значення.

Як зрозуміти що поруч з тобою ангел
Як зрозуміти що поруч з тобою янгол / pixabay.com

4. З моменту появи людини на землі, вона піднімає голову до неба в пошуку відповідей на свої питання. Хмари вважаються своєрідними листоношами від наших ангелів–охоронців - вони втілюють різні форми, в обрисах яких можна знайти відповідь на свої питання. Хмара у формі серця - невелике зізнання від вашого захисника в любові до вас.

5. Практично з кожним траплялося відчувати тонкі, приємні запахи, які виникали раптово, і так само раптово зникали. Це не нюхові галюцинації, а ознака того, що ваш янгол поруч. Те ж стосується і запахів, які у вас асоціюються з дорогими серцю людьми, і здатні викликати приємні спогади. Наприклад, аромат парфумів померлих родичів.

Як зрозуміти що поруч з тобою ангел
Як зрозуміти що тебе відвідав ангел-охоронець / pixabay.com

6. Знаки бачать ті, хто їх шукає – це справжня правда. Але трапляються і такі моменти, коли Всесвіт і ваш янгол-охоронець, як його вірний виконавець, буквально засипає вас такими символами, які не залишають сумнівів: ви рухаєтеся, куди потрібно. Тут вже ваш захисник використовує весь арсенал - слова пісні, які підходять під вашу життєву ситуацію, відповіді на хвилюючі питання на кричущих рекламних щитах, слово "так" на проїжджаючому повз автобусі... Зосередьтеся, до вас звертається ваш небесний захисник. Почуйте його.

7. Людина без обличчя, або з обличчям, яке ви не можете запам'ятати, у сні, що постійно повторюється – ваш ангел-хранитель. Він прийшов до вас, поки ви спали, щоб показати, на яку проблему у вашому житті варто звернути увагу зараз. Прислухайтеся до цього нічного гостя, він прийшов до вас, тому що ви потребуєте його допомоги.

Як зрозуміти що поруч з тобою ангел
Ознаки, що ангел-охоронець поруч / pixabay.com

8. Янгол-хранитель привертає до себе увагу і за допомогою незвичайних, повторюваних чисел – "чисел ангела". Якщо на годиннику ви випадково помітили час, на кшталт 12:12, сміливо загадуйте бажання – ваш добрий захисник поруч, і готовий допомогти.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти