Куди подіти стару спідню білизну: чому не можна зберігати та як викинути без шкоди для тіла і душі

1 травня 2023, 13:58
Вчені та езотерики сходяться в одному: довго зберігати і носити спідню білизну не можна. Але куди утилізувати білизну, якщо її термін добігає кінця?
Чому не можна викидати нижню білизну
Чому не можна викидати спідню білизну / pexels.com

Доктор Ширін Лахані, фахівець з інтимної гігієни, переконана, що оновлювати спідню білизну та викидати зношену необхідно мінімум раз на рік. Але куди подіти старі бюстгальтери і труси, якщо носити їх - небезпечно для здоров'я, а зберігати вдома - погано для вашої енергетики?

Главред розповість, як позбутися старої спідньої білизни правильно, а також розкриє прикмети, пов'язані з цими предметами гардеробу.

Вважається, що кожен предмет в будинку, особливо той, з яким людина часто стикається, отримує від свого власника потужний заряд особистої енергетики. Тому з часом зі звичайного одягу спідня білизна перетворюється в носій певного "відбитка" вашої душі.

відео дня

Виходячи з цього і з'явилася прикмета про те, що викидати старі бюстики і трусики категорично заборонено - якщо вони потраплять до недоброзичливців, може постраждати ваше інтимне здоров'я або особисте життя. Тому езотерики переконані: просто віднести простоню білизну в урну або віддати на благодійність - небезпечна затія, яка не обіцяє господареві одягу нічого хорошого.

Езотерика також склала власні правила, як правильно викидати старі речі, в тому числі інтимні. Серед найпопулярніших і найпростіших варіантів - розірвати або розрізати одяг на дрібні шматочки, щоб він став максимально непридатним для подальшого використання, або спалити виріб.

Чому не можна викидати нижню білизну
Чому не можна викидати спідню білизну / pexels.com

Якщо ви обрали останній варіант важливо пам'ятати про техніку безпеки, а також про шкоду для навколишнього середовища: більшість предметів спідньої білизни зараз виробляють з синтетичних тканин - вони легко запалюються, але при горінні виділяють в атмосферу шкідливі випаровування.

Також в деяких випадках непотрібні речі, в тому числі і спідню білизну, радять закопувати в безлюдному місці, наприклад в лісі. Однак тут також варто пам'ятати про екологію - повністю розкладається одяг виключно з натуральних матеріалів.

Якщо ви шукаєте більш екологічний спосіб утилізації спідньої білизни, не порушуючи при цьому ніяких прикмет, то варто звернутися в компанії з переробки відходів. Там вам нададуть консультацію про те, куди ви можете віддати свою спідню білизну для подальшої її переробки.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти