Сім наймодніших жіночих стрижок літа 2021

11 липня 2021, 16:33
Модні стрижки 2021 – це щось на кшталт уособлення 2020 року, його надій і бажань! Але новинки теж є!

Минулий рік був складним для всіх - пандемія так чи інакше вплинула на життя кожного, в тому числі й на те, який вигляд ми мали, і які стрижки робили.

На тлі нескінченних карантинних обмежень і закритих салонів краси багато жінок стали самі собі перукарями і чи не вперше отримали офіційний привід зробити на голові те, на що раніше не наважувалися.

Одні нарешті підстригли чубок, інші самостійно пофарбували волосся, а треті підстригли волосся – просто, легко та стильно!

Таким чином кожна жінка отримала нагоду проявити себе, створити родзинку у своєму образі та розкрити нові грані своєї особистості: коли переступаєш свій страх і стрижеш власне волосся, без перебільшення, знаходиш внутрішню свободу! Разом з цим з'являється відчуття, що з новою зачіскою почався черговий етап в житті - і, безсумнівно, кращий!

Сьогодні салони краси відкриті. Проте минулий рік не пройшов безслідно. Ті, хто знайшов свою ідеальну стрижку, змогли її руками майстра доопрацювати й вдосконалити. Хтось нарешті зважився на кардинальну зміну іміджу та зробив стрижку, на яку раніше не вистачало мужності.

Напевно, не останню роль в цьому зіграло розуміння, що зачіска – це всього лише маленька трансформація нас самих, але волосся відростає, і не варто так сильно переживати, навіть якщо експеримент буде не дуже вдалим!

читайте такожНаймодніші короткі стрижки 2021 для жінок після 40 років з ефектом омолодженняСаме тому багато в чому модні стрижки 2021 - це щось на кшталт уособлення 2020 року, його надій та бажань! Цього літа у трендах стрижки жіночі маллет та всілякі варіації бобу – все це відгомони минулого року.

Проте літо 2021 підготувало кілька сюрпризів – у моду повернулися багатошарові стрижки в стилі 90-х, а також кучеряве волосся.

Наймодніші жіночі стрижки 2021 літо - на що звернути увагу

Жіноча стрижка кучерява шеггі

Однією з головних жіночих стрижок літа 2021 року є кучерява шег. Суть цієї приголомшливої стрижки в стилі 70-х в тому, що пасма стрижуть хаотично, вони можуть бути різної довжини, що додає образу недбалості й легкості. А кучері додають цій стрижці елегантності. Якщо шукаєте щось цікаве, то кучерява шеггі стане для вас знахідкою!

Сім наймодніших жіночих стрижок літа 2021
Жіноча стрижка кучерява шеггі / Instagram

Стрижка жіноча маллет

Останнім часом ми всюди бачимо стрижку маллет у стилі 80-х. Однак сучасна версія цієї незвичайної стрижки більш стримана і сувора. З'явилася довжина ззаду, волосся ефектно спадає вниз, водночас немає жодних хвиль або начосів. А спереду волосся красиво і м'яко обрамляє обличчя.

Сім наймодніших жіночих стрижок літа 2021
Стрижка жіноча маллет / Instagram

Стрижка блант боб

У сезоні літо 2021 безладна текстура зникла, і в моду увійшло ідеальне гладке волосся. Водночас лінія зрізу стала надзвичайно товстою і грубою – жодного філірування. Довжина волосся може бути будь-якою, яка вам більше личить, а ось лінія зрізу обов'язково повинна бути рівною, немов під лінійку.

Сім наймодніших жіночих стрижок літа 2021
Стрижка блант боб / Instagram

Стрижка короткий боб

У тренді дуже короткі боби. Разом з тим домінує пряме волосся та груба лінія зрізу. Проділ - бічний. Така стрижка виглядає лаконічно і дуже стильно. Головною особливістю стрижки є довжина - до підборіддя, а волосся по всьому периметру повинно бути однаковим. Водночас абсолютно не важливо, пряме у вас волосся, чи кучеряве.

Сім наймодніших жіночих стрижок літа 2021
Стрижка короткий боб / Instagram

Стрижка Рейчел у стилі 90-х

Стиль 90-х глибоко увійшов до нашого життя, у тому числі й у стрижки. Сьогодні модно, щоб волосся красиво обрамляло обличчя. Багатошаровість офіційно повернулася в моду, а разом з нею - і зачіска героїні Дженніфер Еністон Рейчел з серіалу Друзі!

читайте такожУ моді жіноча стрижка шаллет в стилі 80-х, перед якою не змогла встояти Біллі АйлішТакі стрижки - це найпростіший спосіб спробувати щось нове, не змінюючи кардинально довжину волосся. Найкраще такі стрижки виглядають на прямому волоссі.

Сім наймодніших жіночих стрижок літа 2021
Стрижка Рейчел у стилі 90-х / Instagram

Стрижка асиметричний боб

Ця стрижка зараз дуже популярна. Вона пасує для всіх типів обличчя, тому вибрати її може кожна жінка. Стрижка жіноча асиметричний боб 2021 - це укорочене волосся ззаду і подовжене біля обличчя, однак повинен бути контраст між довжиною з одного боку й іншого.

Сім наймодніших жіночих стрижок літа 2021
Стрижка асиметричний боб / Instagram

Стрижка піксі 2021

Безумовний хіт літа 2021 - це стрижка піксі. Проте в тренді менш пікантні варіанти стрижки - найкраще робити акцент на плавні лінії переходу, м'якість і трохи подовжені пасма.

Сім наймодніших жіночих стрижок літа 2021
Стрижка піксі/ Instagram

Чубчик легенько прикриває брови, завдяки чому виходить акцент на очі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти