Ламінування брів: розкриємо 4 секрету збереження блискучого ефекту

27 січня 2023, 16:56
Розповімо, як продовжити ефект від ламінування брів і не зіпсувати все в перший день.
Скільки тримається ефект від ламінування брів
Скільки тримається ефект від ламінування брів / pixabay.com

Сучасні модні тенденції виключають велику кількість косметики на обличчі. Тому жінки прагнуть підкреслити свою природну красу за допомогою послуг ламінування брів і вій. У зв'язку з цим багатьох цікавить, скільки тримається ефект від ламінування брів, як провести його вдома. Процедура допомагає надати волоскам блиск, зафіксувати їх в потрібному напрямку, щоб зайвий раз не хапатися за олівець або підводку.

Главред пропонує дізнатися, яка форма брів зараз модна "Які брови в тренді зараз: 5 популярних варіантів, які зроблять погляд запаморочливим".

Ламінування брів: все про процедуру

Зробити красивими брови допомагає спеціальний склад, який зміцнює волоски, закріплюючи їх в потрібному положенні. Тому ламінування брів це відмінна можливість зробити їх блискучими. Завдяки процедурі брови набувають яскравий відтінок без додаткового фарбування.

відео дня

Процедура ламінування брів - це покриття живильним кератиновим складом. Процедура допоможе при нечітких контурах, при бляклому кольорі, а також якщо волоски стирчать в різні боки. Процедура дозволяє на довгий час надати бровам акуратний вигляд і насичений колір. Важливою деталлю є можливість ламінуванням відновити структуру. За рахунок цього волоски брів виглядають товщими.

Ламінування брів: до і після процедури

Перед проведенням процедури підготовка не потрібна. Все, що потрібно, щоб склад вплинув на волоски зробить майстер.

Ситуація змінюється після процедури. Тому важливо знати, що не можна робити після ламінування брів:

  1. Потрібно уникати попадання води на брови – купання в басейні, під душем або у водоймі, умивання краще відкласти.
  2. Наносити декоративну косметику на область брів.
  3. Робити маски і наносити крем.
  4. Займатися фізичним навантаженням, щоб піт не потрапив на ламінуючий склад.

Цих 4 правил потрібно дотримуватися в першу добу після нанесення ламінуючого складу. В цей період він закріплюється. Якщо порушити хоча б одне з них, то склад просто змиється, а брови повернуться в свою вихідну форму. У наступні дні можна повернутися до звичного способу життя.

Ламінування брів вдома або в салоні

Салонна процедура гарантує відмінний результат. Майстер створить потрібну форму бровам, зафіксує волоски і нанесе склад з урахуванням всіх правил. Однак не завжди є час на похід до професіонала. Альтернативою є ламінування брів в домашніх умовах.

Набір для ламінування можна придбати в магазині і за інструкцією нанести. Процедура виконується наступним чином:

  1. Знежирюється шкіра в зоні нанесення складу.
  2. Волоски брів укладаються в потрібному напрямку. Їх закріплюють за допомогою спеціального складу.
  3. Потім наносяться засоби з набору для ламінування. Вони пом'якшать волосся і зафіксують його, надаючи блиск.

Після завершення всіх етапів потрібно очистити шкіру навколо брів і забезпечити виконання основних заборон на першу добу після процедури. Це і буде відповіддю на питання, як зробити ламінування брів в домашніх умовах.

Варто пам'ятати, що невдале ламінування брів теж може бути. Процедури, проведені в домашніх умовах, можуть бути не такими довговічними, як салонні. Такий ефект модниці називають невдале ламінування брів.

Ламінування брів: скільки тримається ефект

Після процедури можна насолоджуватися красивими, блискучими, об'ємними бровами протягом 1-2 місяців. Точний період часу встановити складно, так як все залежить від швидкості, з якою відростають нові волоски на бровах. Відповідь на питання, скільки тримається ламінування брів залежить від особливостей організму. Також на це впливають і зовнішні фактори – вода для вмивання, засоби догляду за шкірою і багато іншого.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти