Легендарний Stromae випустив першу за три роки пісню: кліп на неї зняли в Києві

17 жовтня 2021, 18:31
Основна ідея відео – показати щоденну працю людей, які, попри всі труднощі, отримують від неї задоволення.
Легендарний Stromae випустив першу за три роки пісню: кліп на неї зняли в Києві
Музикант випустив новий кліп / скріншот YouTube

Бельгійський співак Stromae (Поль Ван Авер – справжнє ім'я музиканта) повернувся. Після трирічної перерви він презентував пісню Santé і кліп на неї. Зйомки відео артист довірив українській продакшн-компанії. Проходили вони в Києві.

Основна ідея відео – показати щоденну працю людей, які, попри всі труднощі, отримують від неї задоволення. Дійсно, українці занадто багато часу приділяють роботі, часом забуваючи про рідних і близьких.

Відзначимо, Stromae відомий такими хітами як Alors On Danse, Papaoutai, Formidable. Саме трек Alors on danse дуже швидко став популярним і в інших європейських країнах. Сингл займає перші місця в топі продажів у Франції, Німеччині. На цей час ця пісня є "візитною карткою" виконавця.

Зникнення Stromae з радарів пов'язують з його захопленням модою – вісім років у нього була музична пауза. Спробувавши себе як дизайнер одягу, співак повернувся до музики. І ось в жовтні 2021 року виходить перший сингл "Santé" і кліп до нього, який вже зібрав понад 3,5 мільйона прослуховувань на Ютубі.

Stromae – Santé: дивіться відео онлайн

Нагадаємо, українська компанія Shelter не вперше співпрацює з зірками світового рівня. На початку 2021 року вона зняла видовищний кліп для Дуа Ліпи (We're Good), а потім – для рок-групи Bring Me The Horizon (DiE4u).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти