Легкий манікюр на літо 2021, який заворожує з першого погляду

11 червня 2021, 21:18оновлено 11 червня 2021, 23:15
Легкий дизайн нігтів має стильний вигляд, він притягує увагу, немов магніт, і може гарно доповнити образ.

Чим простіший манікюр, тим він модніший. І навпаки, чим більше прикрас на нігтях, тим гірше. Сьогодні нікого не здивуєш стразами, дуже довгими нігтями і складними візерунками – навпаки, може скластися враження, що ви занадто заморочені на своїх руках.

Особливо дикий вигляд має "нафарширований" різними прикрасами манікюр влітку, коли все, немов під мікроскопом. Водночас легкий дизайн нігтів має стильний вигляд, він заворожує і може гарно доповнити образ.

Не хвилюйтеся, легкий манікюр на літо 2021 - зовсім не нудний: в ньому є родзинка, він привабливий і яскравий. Жовтий, червоний, помаранчевий, рожевий, зелений, блакитний та інші відтінки ідеально пасують для трендового літнього манікюру.

Легка абстракція

Улітку 2021 абстракція актуальна як ніколи. Водночас абстрактні малюнки можна доповнювати різними техніками, яскравими порошками, втиркою, французькою технікою та фольгою.

Легкий манікюр на літо 2021
Легкий манікюр на літо 2021 / Instagram

Матовий манікюр

Нескінченна класика - це матовий манікюр. До того ж матові нігті сміливо можна комбінувати з глянцевими – вийде дуже ефектний манікюр літо 2021.

Легкий манікюр на літо 2021
Легкий манікюр на літо 2021 / Instagram

Особливо ніжний вигляд має французький матовий манікюр.

Геометрія на нігтях

Якщо ви ще не готові до експериментів, то знахідкою для вас стане манікюр з геометрією – чіткі лінії, строгі фігури підкорять вас 100%. Крім того, такий манікюр ідеально пасує для суворого, ділового стилю, він не виглядає незграбним і позбавленим смаку.

Легкий манікюр на літо 2021
Легкий манікюр на літо 2021 / Instagram

Легкий манікюр з малюнками

Якщо душа вимагає яскравості і креативності, то обов'язково використовуйте малюнки. Модний і простий літній манікюр 2021 - це, в тому числі й різні принти тварин, які мають дуже цікавий і гарний вигляд, а також наклейки, штампи і навіть малюнки з етнічними мотивами, фруктами і квітами.

Легкий манікюр на літо 2021
Легкий манікюр на літо 2021 / Instagram

читайте такожНаймодніший французький манікюр літо 2021: ідеї, які наповнять натхненнямРаніше повідомлялося, акварельний розпис на нігтях - це приголомшливий дизайн нігтів, який перетворює ваші руки в маленький витвір мистецтва, від якого складно відірвати погляд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти