Літнє сонцестояння 2021: що потрібно зробити жінці для кохання й удачі

21 червня 2021, 08:03
Главред дізнався, які ритуали в день літнього сонцестояння 2021 допоможуть приманити щасливу долю і як правильно загадати бажання в сонцестояння.
Літнє сонцестояння 2021 що потрібно зробити жінці для щастя і удачі
Літнє сонцестояння 2021: що потрібно зробити жінці для щастя і удачі / GoodFon

Літнє сонцестояння в 2021 році настає о 6.32 за київським часом 21 червня (у понеділок). Найдовший світловий день року триватиме 17 годин і ще 33 хвилини.

Детальніше про те, що таке літнє сонцестояння, прикмети і традиції дня – читайте в нашому матеріалі День літнього сонцестояння 2021: коли, прикмети і що робити.

Також Главред дізнався, які ритуали в день літнього сонцестояння 2021 допоможуть приманити щасливу долю і як правильно загадати бажання в сонцестояння.

читайте такожДень Святого Духа 2021: що не можна робити і як відзначається свято в православ'ї

Літнє сонцестояння 2021: вплив на знаки Зодіаку

Сонце під час літнього сонцестояння в 2021 році буде рости в знаку Рак. А ретроградний Меркурій повернеться до прямого руху 22 червня. Таке розташування планет свідчить про те, що 21 червня в 2021 році стане одним з найсприятливіших і найяскравіших періодів літа.

Вплив сонцестояння на долі людей починається за три дні до події – і триває ще три дні після. Особливо сприятливий цей період для представників стихії вогню: Левів, Стрільців і Овнів.

Що не можна робити в день літнього сонцестояння

  1. Цього дня варто триматися подалі від негативу: не брати участь у сварках і не допускати злоби в думках.
  2. Варто бути обережнішим із вогнем: не можна ігнорувати правила пожежної безпеки.
  3. Не варто починати нові справи: краще завершувати старі. І взагалі позбавлятися від усього, що вже зжило себе (речей, відносин тощо).
  4. Не можна приймати подарунки (навіть дуже скромні) від малознайомих людей або піднімати чужі речі із землі.

Що потрібно робити в день літнього сонцестояння для щастя і удачі

Жінкам в день літнього сонцестояння варто постаратися вмитися ранковою росою: це посилить їхню красу та харизму. Роса цього дня для будь-якої людини вважається цілющою - але для прекрасної статі вона особливо чудодійна.

Якщо не вийшло вмитися росою з ранку - варто скупатися у водоймі: вважається, що заряджена сонячною енергією вода додасть сил і змиє всі невдачі.

читайте такожЯк зберігати гроші, щоб залучити щастя: неймовірні прикметиЩоб у пари були міцні відносини - варто цього дня скупатися разом: прийняти спільний душ або ванну при свічках.

Одяг і прикраси у день літнього сонцестояння повинні бути яскравих відтінків, в ідеалі – жовтого кольору (аксесуари – із золота). Можна також надягати речі оранжевого, рожевого і червоного кольору.

З прикрас варто, якщо можна, вибирати ті, в яких вправлені "сонячні" камені – це бурштин, гранат і рубін. Незаміжнім дівчатам варто надіти щось із рожевим кварцом - щоб у найближчі півроку знайти свого ідеального судженого.

У день літнього сонцестояння потрібно сміливо загадувати найзаповітніше бажання. Якщо виконання цього бажання зробить людину щасливою, то доля неодмінно його виконає. А якщо бажання не збулося – варто переосмислити свої життєві цілі: можливо, людина намагається домогтися того, що не принесе їй насправді щастя.

Літнє сонцестояння 2021 - найкращий час для збору лікарських трав. Із них також роблять оберіги для дому та залучення удачи. Наприклад, букет із кропиви покликаний захистити оселю від всякої біди. Ще до захисних трав для дому відносяться полин, жимолость, звіробій та аніс. А для залучення любові і для вірних відносин потрібно прикрасити будинок любистком.

На святковий стіл варто подати страви, які асоціюються з сонцем: млинці, яєчню, пиріг Шарлотка або просто апельсини.

Формою дня вважається коло: тому день варто провести в колі сім'ї або друзів, а застілля влаштувати за круглим столом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти