Літнє жіноче взуття 2022: босоніжки та туфлі, які можна носити хоч щодня

24 травня 2022, 04:40
Взуття на платформі буде всюди влітку 2022. Воно модне, зручне і робить фігуру візуально стрункішою.

Босоніжки на платформі та туфлі-човники з ремінцем на щиколотці і підошвою на платформі – це головні тренди літа 2022. Простіше кажучи, в моду повернулася платформа, і в найближчі кілька місяців саме вона буде захоплювати нас і підкорювати.

Щоправда, туфлі на платформі – на товстій високій підошві – навряд чи когось здивують, адже в останні кілька років вони вже штурмували модний Олімп разом з іншими речами родом з неповторних 90-х і 00-х. Але цієї теплої пори вони знову на висоті, і багато хто буде від них у захваті.

Літнє жіноче взуття на платформі 2022 має одну незаперечну перевагу – воно візуально додає кілька сантиметрів зросту і робить стрункішою. При цьому ходити в ньому зручно, і навіть тривала прогулянка не стане випробуванням.

Крім того, туфлі на платформі підходять під будь-який одяг, тому ви зможете легко вписати їх в будь-який образ. І навіть коротке плаття для них не перешкода – навпаки, весь акцент буде на вашому взутті.

У показі колекції одягу Saint Laurent весна-літо 2022 ви побачите приголомшливі босоніжки з платформою:

У поєднанні з довгими штанами і довгою сукнею босоніжки на платформі виглядають трохи скромніше. Але в будь-якій ситуації ви будете почувати себе комфортно і впевнено, а це дуже важливо.

Жіноче взуття на платформі 2022
Жіноче взуття на платформі 2022 / Instagram

У сезоні літо 2022 ви зможете носити босоніжки на платформі будь-якого відтінку, але найбільшої уваги заслуговують варіанти в рожевому, помаранчевому, білому, чорному і жовтому кольорі.

Жіноче взуття на платформі 2022
Жіноче взуття на платформі 2022 / Instagram

Що стосується моделей, то тут теж не все однозначно. Можете просто орієнтуватися на платформу, а будуть це туфлі-човники, босоніжки на платформі або мокасини на платформі – це справа вашого смаку.

У показі колекції Versace весна-літо 2022 представлене взуття на платформі казкової краси:

Якщо ви зараз стоїте на порозі вибору, то жіноче взуття 2022 на платформі – відмінне рішення. Головне, щоб вам воно подобалося, і в ньому вам було зручно. Тим більше, що навряд чи платформа вийде з моди найближчим часом. Але влітку ви зможете носити взуття на платформі хоч щодня!

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти