Літнє жіноче взуття, яке соромно носити у 2021 році

1 серпня 2021, 17:25
Застарілі босоніжки, яким вже давно місце на звалищі історії, можуть звести нанівець усі ваші старання виглядати ефектно.
Літнє жіноче взуття, яке соромно носити у 2021 році
Босоніжки на танкетці вийшли з моди Instagram

Хоча її величність Мода останнім часом безпосередньо залежить від потреб всіх жінок світу, які чітко знають, що хочуть, і їм не нав'яжеш незручне взуття та речі, які в їхньому житті недоречні, проте, вона систематично пропускає через щось на кшталт сита тренди, і ставить на них клеймо – антитренд.

Зокрема, у сезоні літо 2021 з моди вийшла низка літнього жіночого взуття. Звичайно, за бажання ви можете виправдати все, в чому ходите – і це ваша особиста справа.

Але якщо ви хочете йти в ногу з модою, то радимо ознайомитися з нашою добіркою антитрендів жіночого взуття на літо 2021. До того ж взуття - це основа будь-якого стильного образу, і застарілі босоніжки, яким вже давно місце на звалищі історії, можуть звести нанівець всі ваші старання виглядати ефектно.

відео дня

Навіть якщо це взуття – у відмінному стані, і ви його вигуляли всього один раз – не варто спокушатися й носити його цього року.

Крім усього іншого старомодне взуття дуже сильно старить - здається, що ви загубилися в часі, і ніяк не приймете реальність.

Літнє жіноче взуття, яке вийшло з моди у 2021 році

Босоніжки на танкетці вже не в тренді

Безумовно, босоніжки на танкетці - це завжди дуже зручно і комфортно, але це не те, що потрібно носити цього літа. Знайти елегантні моделі дуже важко, оскільки в будь-якому разі вони мають занадто неформальний вигляд. Тому краще звернути увагу на туфлі на маленьких підборах.

Босоніжки на танкетці вже не в тренді
Босоніжки на танкетці вже не в тренді / Instagram

Босоніжки на "тракторній" підошві вийшли з моди

Ще минулого літа ми всі божеволіли від босоніжок на грубій підошві. Але все, концерт закінчився. Цього літа навіть не намагайтеся носити такі босоніжки під штани, сукні або спідниці. Вони не актуальні, а також роблять образ важчим.

Босоніжки на
Босоніжки на "тракторній" підошві вийшли з моди / Instagram

Шльопанці та мюлі з хутром – вже поганий тон

Цей яскравий і цікавий тренд, від якого були у захваті багато модниць, вже в минулому. Сьогодні все літнє жіноче взуття з хутром включене до списку найбільш неактуальних виробів сезону. Річ у тім, що це взуття жіноче літнє непрактичне і робить образ надто домашнім – а такий стиль у 2021 недоречний.

Шльопанці та мюлі з хутром – вже поганий тон
Шльопанці та мюлі з хутром – вже поганий тон / Instagram

Гладіатори - антитренд літа 2021

Настав час забути про римські босоніжки з безліччю ремінців і лямок. Кілька сезонів поспіль стилісти пропонували нам поєднувати такі моделі з легкими літніми сукнями, джинсами і навіть шортами. Але зараз вони в антитрендах, оскільки зовсім не виглядають жіночними. Навпаки, ці моделі роблять ногу важчою.

Гладіатори - антитренд літа 2021
Гладіатори - антитренд літа 2021 / Instagram

читайте такожУ моду на літо 2021 увійшли слінгбеки – туфлі казкової краси з 40-х, які залишив нам ДіорРаніше повідомлялося про літні сукні, які соромно носити у 2021 році. Зокрема, минув час романтичних суконь, які відкривають ноги спереду і закривають їх ззаду, таким чином, візуально подовжуючи їх. Сьогодні такі сукні допустимі тільки на свято. У повсякденному житті актуальність таких суконь вичерпана.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти