Лише 5% людей здатні впоратися з оптичною ілюзією: треба знайти друга для слона

2 липня 2023, 10:01оновлено 3 липня 2023, 18:42
143507
На картинці зі слоном десь заховалася друга тварина, яку майже неможливо побачити. Помітити її зможуть лише найуважніші.
Головоломка, оптическая иллюзия
Треба знайти другу тварину на малюнку за 15 секунд/ Fresherslive

Оптичні ілюзії та різні загадки можуть чудово натренувати мозок і покращити увагу та спостережливість. Але для цього потрібно розгадувати їх регулярно, виділяючи на це хоча б 5-10 хвилин на день. Наступна оптична ілюзія змусить ваш мозок працювати на повну потужність, адже потрібно буде знайти другу тварину на малюнку зі слоном.

Завдання потрібно виконати всього за 15 секунд, що робить його ще важчим, пише Fresherslive. Якщо ви готові кинути собі виклик і випробувати свою спостережливість, тоді – вперед.

Якщо вам подобаються головоломки та оптичні ілюзії, радимо розв'язати також наступну: Казкова оптична ілюзія для найрозумніших: лише одиниці знайдуть пташку за 15 секунд

відео дня

На картинці ми бачимо слона, який за допомогою свого хобота переносить важкі колоди. Також на задньому фоні ми бачимо будинок, паркан і дерева.

На перший погляд здається, що слон – це єдина тварина, яка є на малюнку. Але це не так. Насправді там заховалася ще одна тварина, помітити яку практично неможливо. Зробити це можуть лише одиниці, адже вона дуже добре заховалася.

Спробуйте виконати це завдання і вкластися у запропонований час. Але якщо вам не вдається зробити це швидко, не варто засмучуватися, адже загадка і справді дуже складна. Просто виділіть собі більше часу.

Головоломка, оптическая иллюзия
Треба знайти другу тварину на малюнку за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається швидко відшукати другу тварину на малюнку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на праву частину картинки й уважно роздивіться ділянку знизу від будинку.

Внизу ми залишили правильну відповідь. Якщо придивитися, то справа можна помітити обриси голови коня.

Головоломка, оптическая иллюзия
На малюнку видно голову коня/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про казкову оптичну ілюзію для найрозумніших, у якій потрібно знайти пташку за 15 секунд. Розібратися із загадковим малюнком буде непросто. Пташка заховалася у такому місці, де помітити її зможуть лише справжні генії.

Також раніше ми розповідали про надзвичайно складну оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти глиняний горщик за 14 секунд. Щоб помітити глиняний горщик на зображенні "кам’яного пейзажу", потрібно мати справжній талант і бути неймовірно спостережливим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти