Тільки генії знайдуть кота серед дров за 10 секунд: надзвичайно складна оптична ілюзія

5 червня 2023, 14:18оновлено 7 червня 2023, 00:25
Більшість людей опустять руки уже на перших секундах, адже виконати це завдання практично нереально.

Головоломка, девушка
Потрібно знайти кота серед дров за 10 секунд/ Imgur/IfItBleedsWeCanKillItAgain, ua.depositphotos.com

Головоломки та оптичні ілюзії є чудовим тренуванням для мозку. Якщо регулярно виконувати такі завдання, уже через короткий проміжок часу ви станете набагато уважніші й почнете помічати навколо себе такі деталі, які раніше просто не впадали вам в око. Наступна загадка пропонує знайти кота на дровах.

Завдання потрібно виконати всього за 10 секунд, тому доведеться застосувати всю свою уважність, пише Mirror.

відео дня

На малюнку ми бачимо складені дрова, поза ними ростуть якісь дерева – видно зелене листя. Частина малюнку незайнята дровами.

Але десь на картинці причаївся кіт. Неозброєним оком побачити його неможливо – для цього доведеться бути максимально посидючими та уважними. Ви готові кинути собі виклик?

У разі, якщо вам не вдається виконати завдання саме за 10 секунд, не варто засмучуватися, адже ця загадка справді досить складна і потребує часу на її розв’язання. Не опускайте руки, а просто терпляче продовжуйте шукати, і у вас обов’язково все вийде.

Головоломка с котом
Потрібно знайти кота серед дров за 10 секунд/ Imgur/IfItBleedsWeCanKillItAgain

Якщо вам не вдалося знайти кота серед дров, даємо невелику підказку – зверніть увагу на верхню частину малюнку. Нікого не помічаєте поблизу верхнього поліна?

Внизу ми залишаємо правильну відповідь.

Розгадка полягає у тому, що тваринка добре злилася із навколишнім середовищем. Кіт лежить зверху на дровах. Колір його шерсті практично такий самий, як і колір дров – саме тому чотирилапого так важко помітити.

Головоломка с котом
Кота важко помітити/ Imgur/IfItBleedsWeCanKillItAgain

Раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти бджолу на квітах за 8 секунд. Літня загадка здатна заплутати навіть найуважніших. Лише одиниці зможуть помітити комаху серед квіткового різнобарв’я.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти вовка серед єнотів за 5 секунд. Завдання виявиться складнішим, ніж можна уявити. Непроханого сіроманця ледь-ледь можна помітити серед інших тваринок.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти