Лише одиниці знайдуть козу у складній оптичній ілюзії: у вас є всього 18 секунд

6 липня 2023, 07:03оновлено 8 липня 2023, 01:34
17212
Від цієї загадки просто очі розбігатимуться. Нелегко буде помітити тварину на картинці з високими скелями.
Коза, скалы
Потрібно знайти козу серед скель всього за 18 секунд/ Fresherslive, ua.depositphotos.com

Оптичні ілюзії – це досить складні завдання, які не кожному під силу. Вони показують, як насправді працює наш мозок. Під час першого погляду на картинку ми звертаємо увагу на очевидні речі й не помічаємо якихось невідповідностей або захованих речей. І доводиться змушувати свій мозок мислити ширше і помічати те, на що раніше ми не звертали увагу. Наступна оптична ілюзія якраз допоможе розширити можливості вашого розуму і навчитися спостережливості, адже потрібно буде знайти козу на картинці зі скелями.

На виконання завдання дається всього 18 секунд, пише Fresherslive. Тому доведеться бути дуже уважними. За цей короткий проміжок часу знайти тварину на малюнку зможуть лише відчайдухи, які йдуть до мети і звикли доводити справи до кінця.

Якщо вам подобаються головоломки та оптичні ілюзії, радимо також вирішити наступну: Дуже складна оптична ілюзія: лише 2% людей знайдуть метелика на малюнку

відео дня

На фото ми бачимо високі скелі, каміння, кілька дерев і небо із хмарами. Здавалося б, у цьому прекрасному куточку природи не ступала нога жодної живої істоти. Але десь там причаїлася одна тваринка, яку потрібно знайти – коза.

Помітити тварину серед кам’яного пейзажу буде дуже непросто. Але якщо ви готові кинути собі виклик і випробувати свої сили, тоді вперед і ні кроку назад.

Спробуйте не відволікатися ні на що інше й зосередитися лише на виконанні завдання. Так вам вдасться впоратися із ним набагато швидше.

Але якщо вам не вдається вкластися у запропонований час, то не варто засмучуватися – просто дайте собі більше часу на виконання завдання.

Головоломка, скалы
Потрібно знайти козу серед скель всього за 18 секунд/ Fresherslive

Даємо невелику підказку – зверніть увагу на камінь, який лежить у правому нижньому куті картинки. Нічого дивного не помічаєте?

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Головоломка, скалы
Коза на камінці у правому нижньому куті/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію для найуважніших, у якій потрібно знайти вовка серед овець за 10 секунд. Лише одиниці зможуть впоратися із завданням, адже зробити це буде майже неможливо.

Також раніше ми розповідали про надзвичайно складну оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти горобця на картинці. Пташку помітять лише ті, хто має надзвичайну уважність і спостережливість. Це не так просто, як може здатися на перший погляд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти