Краще за магазинні: як зробити панірувальні сухарі в домашніх умовах

8 жовтня 2022, 18:50
Приготувати домашні панірувальні сухарі дуже просто і відносно швидко.
Панірувальні сухарі
Як зробити панірувальні сухарі в домашніх умовах / скріншот

Панірувальні сухарі краще не купувати, а зробити своїми руками. Цей процес не займе багато часу, але "домашні" сухарі будуть набагато смачніше магазинних.

Приготувати домашні панірувальні сухарі дуже просто і відносно швидко. Зробити це можна двома способами.

Панірувальні сухарі в духовці

Білий або чорний хліб нарізається на невеликі шматочки для сухариків. Потім їх потрібно викласти на чисте деко не гіркою, а кожен шматочок окремо і відправити в розігріту до 150 градусів духовку на 15-20 хвилин. Після цього слід вийняти деко з духовки, перевернути шматочки хліба на іншу сторону і відправити їх в духовку підсушитися на той же час при тій же температурі.

відео дня

Після того, як сухарики охолонуть, їх потрібно пропустити через м'ясорубку. Також для цієї ж мети може підійти кухонний комбайн, кавомолка або блендер.

Панірувальні сухарі в мікрохвильовці

М'якуш білого або чорного хліба подрібнити і покласти шматочки в плоску спеціальну для приготування в мікрохвильовці тарілку. Досить підсушити в ній хліб пару хвилин, після чого перемішати шматочки і відправити їх в мікрохвильовку ще на пару хвилин.

У підсумку повинні вийти прекрасні сухі сухарики, які потім вручну або за допомогою звичайної качалки можна буде подрібнити до потрібних розмірів, в крихту. Замість качалки і ручного подрібнення можна скористатися знову ж кухонним комбайном або ж м'ясорубкою.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти