Місячне затемнення 16 травня 2022: Ракам - радість, Стрільцям - віщий сон, Рибам - переїзд назавжди

15 травня 2022, 08:24оновлено 15 травня 2022, 21:48
Повне місячне затемнення 16 травня 2022 відбудеться в знаку Скорпіона. Саме представники цього знака зодіаку стануть героями місяця, свідчить гороскоп 2022.
місячне затемнення 16 травня 2022, Анжела Перл
Місячне затемнення 16 травня 2022 - чого чекати всім знакам зодіаку / Фото pixabay.com

16 травня 2022 року відбудеться повне місячне затемнення в знаку Скорпіона. Затемнення символізує завершення якогось періоду в житті, можливо воно буде емоційним. Також воно може висвітити якусь ситуацію. На яку сферу життя кожного знака зодіаку вплине місячне затемнення в травні 2022, розповіла астролог Анжела Перл на своєму Youtube-каналі.

Фахівець зазначила, що затемнення починають діяти за кілька місяців до самої дати і продовжують свій вплив кілька місяців після неї.

Місячне затемнення для Овнів

На Овнів чекають зміни у фінансах. Потрібно буде думати над тим, що продати або купити, як перефінансувати кредит, вкластися в криптовалюту.

Зміниться джерело доходу не лише у вас, але і у вашої другої половинки. Якщо у вас є бізнес, то може піти партнер. Деякі Овни можуть отримати спадок внаслідок кризи. Можуть помінятися відсотки по іпотеці, з'їдуть орендарі, відбудуться зміни в отриманні допомоги від держави або аліментів.

Багато Овнів позбудуться почуття провини, страхів або психологічних травм. Відкриється таємниця.

Місячне затемнення 16 травня 2022 для Тельців

На Тельців чекає завершення фінансових зобов'язань. Наприклад, закінчиться контракт по роботі або з оренди житла. В особистому житті - зміни. Тельці можуть розлучитися зі своєю половинкою або, навпаки, перейти на новий рівень і почати жити разом.

Гороскоп не радить Тельцям підписувати документи, краще відкласти до 5 червня, коли Меркурій розгорнеться в прямий рух.

16 травня можна вступати в шлюб, але лише в тому випадку, якщо ви на сто відсотків впевнені в своєму виборі. В іншому випадку розлучитися буде складно.

Астролог попередила, що у стосунках з іншими людьми відбудуться зміни.

"Як раніше вже не буде. Може повністю змінитися коло спілкування", - сказала Анжела Перл.

Місячне затемнення 16 травня для Близнюків

На Близнюків чекає звільнення, зміна роботи, повернення на стару роботу, перегляд зобов'язань, підписання або завершення контракту.

Чекайте на важливу новину, пов'язану з організацією, в якій ви працюєте.

У питаннях здоров'я - хороші зміни (піде хвороба, закінчиться лікування, вам поставлять правильний діагноз і ви дізнаєтеся справжню причину свого поганого самопочуття).

Близнюки поміняють своє життя і позбудуться від зайвого клопоту і проблем. З'явиться шанс завершити конфлікт, розібратися з проблемою, віддати борги. Стрес піде з життя представників знака, говорить гороскоп 2022 для Близнюків.

Місячне затемнення для Раків

Місячне затемнення принесе Ракам радість і задоволення. Чекайте на хороші новини про дітей. Якимось чином дитина увійде у ваше життя (зачаття, вагітність, дитина вашого хлопця або дівчини). Якщо у вас вже є діти, то в їхньому житті відбудеться подія, якою ви зможете пишатися.

Нове знайомство навряд чи переросте в довгостроковий любовний зв'язок - є ризик розчаруватися в людині. Можуть спливти любовні трикутники або відбудеться емоційна розмова з вашою другою половинкою.

Місячне затемнення для Левів

Гороскоп для Левів говорить про те, що представники знака замисляться над тим, щоби поміняти місце проживання, отримати громадянство, візу, посвідку на проживання в іншій країні. Гарне затемнення для продажу.

Може відкритися таємниця вашої родини.

Чекайте новин від батьків, попередила астролог. Зміниться склад сім'ї.

Деякі Леви почнуть працювати вдома, закінчать ремонт або займуться новим дизайном.

Місячне затемнення для Дів

На Дів чекає важливе знайомство. При цьому з деякими людьми обірвуться зв'язки. Також Діви будуть займатися переїздом або поїздкою (купуватимуть квитки, бронюватимуть готель тощо).

Не виключений конфлікт або новина від сестри або брата.

Ваше хобі, особливо якщо воно пов'язане з веденням блогів, може почати приносити дохід.

Місячне затемнення 16 травня 2022 для Терезів

У Терезів затемнення відбудеться в сфері доходів. Представники знака зрозуміють, що вони себе недооцінюють, що їм мало платять за роботу, що потрібно піднімати вартість послуг.

Якесь джерело доходу зникне. На роботі не виключено скорочення, доведеться шукати нову зайнятість. Якщо ви жили безкоштовно, то після місячного затемнення 16 травня доведеться платити оренду.

Затемнення допоможе Терезам зрозуміти, в чому їхня сила та як її застосувати.

Місячне затемнення для Скорпіонів

Затемнення може принести Скорпіонам шлюб або розлучення, а можливо і дати їм незвичайні стосунки. Ви щось дізнаєтеся про іншу людину або про себе.

"Якась частина вас відімре. Як змія, ви скинете шкірку. Відбудеться трансформація як фізична (наприклад, пластична операція), так і духовна. Як ніби ви повертаєте собі свою силу і контроль над ситуацією. Ви побачите, що потрібно виправити, від чого потрібно позбутися. Можуть відійти інші люди, з якими вам не по дорозі", - розповіла астролог.

Місячне затемнення часто ставить крапку: ви можете звільнитися, продати бізнес, може відбутися завершення фінансових ситуацій.

Місячне затемнення 16 травня 2022 для Стрільців

У Стрільців відбудеться подія, яка позбавить їх від кармічних боргів. Закінчиться щось, що тривало тривалий час (виплата боргів, закриття кредитних карт тощо).

Деякі Стрільці можуть переїхати в іншу країну впродовж декількох місяців після місячного затемнення. Це відбудеться не без допомоги ззовні. Може помінятися робота.

Стрільці можуть проявити себе в сфері благодійності та волонтерства.

Відкриється таємниця з минулого, яка тепер вже перестане хвилювати Стрільців. Представники знака позбудуться почуття провини та відчують полегшення.

Деяким Стрільцям насниться віщий сон.

Місячне затемнення для Козерогів

Хтось із друзів покаже себе в новому світлі - це може як приємно здивувати Козерогів, так і розчарувати. Якщо ви розлучитеся з кимось, то це назавжди.

Може повністю помінятися коло спілкування. Водночас з'явиться група однодумців.

Хороший період для зачаття дитини і вагітності, свідчить гороскоп на травень 2022.

Козероги отримають гроші за раніше виконану роботу. Не виключено визнання заслуг і отримання подарунка.

Місячне затемнення для Водоліїв

Місячне затемнення відбудеться в секторі роботи, кар'єри і статусу. Висвітиться реальна ситуація щодо організації, в якій ви працюєте. Наприклад, компанія закривається або вас переводять на нову посаду.

Затемнення 16 травня 2022 дуже вдале для того, щоби відкрити свій бізнес (краще це робити після 5 червня, коли Меркурій повернеться в прямий рух). Деякі Водолії змінять професію або піднімуться по кар'єрних сходах, отримають нагороди.

Водоліям доведеться відстоювати свою репутацію. Деякі представники знака шукатимуть свій шлях в житті, свою мету.

Чекайте подій, пов'язаних з батьками.

Місячне затемнення 16 травня 2022 для Риб

Рибам потрібно готуватися до переїзду або поїздки за кордон. Якщо ви поїдете під час дії місячного затемнення, то, найімовірніше, це буде переїзд назавжди.

Можливо міжнародні контакти, навпаки, припиняться.

У сфері фінансів у Риб все добре. Доходи збільшаться.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти