Місячне затемнення 19 листопада: астролог розповів, який ритуал на удачу слід провести

19 листопада 2021, 10:50
Астролог Влад Росс розповів, що потрібно зробити в день затемнення, а за які справи категорично не варто братися.
Астролог Влад Росс розповів про особливості місячного затемнення 19 листопада
Астролог Влад Росс розповів, чого не можна робити в день місячного затемнення 19 листопада / Getty Images

Часткове місячне затемнення, яке відкриє останній у 2021 році коридор затемнень, відбудеться 19 листопада о 10:57 за Києвом. Традиційно затемнення пов'язані з низкою небезпек, а тому деяких справ у цей день слід уникати. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Перш за все, астролог застеріг про небезпеки в дорозі.

"Краще в день затемнення нікуди не виїжджати. Також наполегливо рекомендую відмовитися від будь-яких авіаперельотів", – зазначив Влад Росс.

Крім того, астролог радить відмовитися від стрибків із парашутом і занять екстремальними видами спорту.

"Наприклад, якщо ви в день затемнення підете на бокс, ви можете пропустити удар і померти. Саме в цей день велика небезпека зламати руку або ногу", – уточнив Росс.

Втім, місячне затемнення 19 листопада пов'язане не тільки з ризиками, але і з можливостями. Зокрема, астролог стверджує, що 19 листопада буде прекрасним часом для того, щоб зустрітися зі старими друзями або колишніми друзями, а також щоб зав'язати кармічні відносини з родичами, оскільки в цей час будуть досить непогані аспекти Венери.

Крім того, Влад Росс розповів, який ритуал на удачу слід провести під час цього місячного затемнення.

"Перед початком затемнення потрібно прийняти контрастний душ – сім разів облитися холодною водою, сім разів гарячою. Комусь для цього доведеться відпроситися з роботи, але, якщо ви працюєте віддалено, то для цього можна буде викроїти час. У момент затемнення важливо загадати бажання і запланувати сприятливі справи, особливо що стосуються особистих відносин. У цей момент можна поглянути в дзеркало і побачити в ньому свого судженого, але при цьому важливо запалити сім свічок", – зазначив Росс.

читайте такожПовний місяць і місячне затемнення в листопаді 2021: яку небезпеку таїть в собі цей день

Астролог уточнив, що в момент затемнення, тобто о 10:57, слід лягти головою на схід, до цього прийнявши контрастний душ, і загадати бажання або сформулювати плани.

"Особливо цей момент варто використати самотнім дівчатам і жінкам, які хочуть зустріти свою долю – судженого. Слід також після душу вдягнути новий або свіжий випраний одяг. Полежте хвилин десять в аурі цього затемнення, після цього знову прийміть душ (сім обливань холодною водою, сім – гарячою), після чого розслабтеся, займіться йогою і наведіть лад у своїх думках", – додав Влад Росс.

Таким чином, на думку астролога, в своє життя в момент затемнення можна буде залучити удачу.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти