Місячне затемнення 5 травня: Влад Росс розповів, для яких знаків воно буде доленосним

5 травня 2023, 13:59
Астролог Влад Росс назвав знаки, яким місячне затемнення принесе зміни на краще.
Астролог Влад Росс розповів, яким знакам затемнення 5 травня принесе проблеми і складності
Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, яким місячне затемнення в травні принесе удачу / Коллаж Главред, unsplash.com

Напівтіньове місячне затемнення, яке можна буде спостерігати 5 травня з 17:14 за київським часом, на життя кількох знаків зодіаку здійснить великий вплив, щоправда, не завжди сприятливий. Астролог Влад Росс в ексклюзивному прогнозі для Главреда розповів, для яких знаків зодіаку місячне затемнення 5 травня буде важливим або навіть доленосним, кому воно принесе хороші події, а кому, навпаки, неприємності.

За словами астролога, на приємні зміни в житті після затемнення можуть точно розраховувати два знаки зодіаку, і перший із них – Скорпіон.

"Оскільки місячне затемнення буде в знаку Скорпіона, люди, народжені під цим знаком, будуть найбільш схильні до його впливу. Особливо це стосується Скорпіонів, що з'явилися на світ 5-8 листопада. Представників цього знака зодіаку в першій декаді травня чекатимуть кардинальні зміни і важливі події, особливо в особистому житті. У цей час вони сміливо можуть йти на ризик, адже хто не ризикує, той не п'є шампанського. На них чекає успіх у фінансових вкладеннях", – зазначив Влад Росс.

Також у зв'язку з затемненням позитивний період, за прогнозом астролога, чекає на Козерога.

"Козеріг особливо відчує благотворний вплив затемнення в кар'єрі та діяльності. Його чекає успіх на нових напрямках, у цей час буде закладено фундамент для реалізації перспективних планів і проєктів", – запевнив Росс.

А от негативний вплив місячного затемнення 5 травня, за словами астролога, відчують три знаки зодіаку, перш за все, Лев.

"Оскільки квадратура і опозиція цього затемнення буде пов'язана зі знаком Лева, він стане найбільшим невдахою в цей період. На Лева чекають обмани, доленосні помилки, труднощі, зрада і усунення з посади", – застеріг Влад Росс.

Також, за прогнозом астролога, затемнення не потішить Водолія і Тельця. У Водолія несподівано можуть почати руйнуватися взаємозв'язки і стосунки, особливо з близькими людьми і діловими партнерами, вважає Росс.

Телець повинен бути готовим до складної ситуації в дні поблизу затемнення, впевнений астролог.

"На Тельця чекають конфлікти, зриви якихось планів, несподівані ситуації в першій декаді місяця і фінансові невдачі", – уточнив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз на травень 2023 року і розповів, як наприкінці весни підуть справи в роботі, коханні та фінансовій сфері. Крім того, Влад Росс склав детальний гороскоп на травень-2023 для всіх знаків зодіаку та назвав щасливчиків і невдах місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти