Місячне затемнення 8 листопада 2022 готує великі сюрпризи: астролог назвала щасливчиків і лузерів

8 листопада 2022, 15:55
У багатьох знаків зодіаку затемнення позначиться сфері фінансів або стосунків, оскільки Венера перебуватиме в положенні вигнання, свідчить гороскоп.
Гороскоп від Анжели Перл, місячне затемнення
Що принесе місячне затемнення 8 листопада всім знакам зодіаку / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Місячне затемнення 8 листопада 2022 року буде в шістнадцятому градусі Тельця і принесе багато сюрпризів, оскільки в цьому ж градусі буде Уран - планета революції, непередбачуваності, несподіваних подій. Астролог Анжела Перл розповіла на своєму YouTube-каналі, чого чекати всім знакам зодіаку.

За словами фахівця, відчути дію місячного затемнення можна як за кілька днів до дати його початку, так і через місяць після.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Овнів

На Овнів можуть чекати як позитивні, так і негативні зміни. Якщо ви втратите роботу, то незабаром знайдете нову. Може зникнути джерело доходу або зміниться сума, яку ви отримували. Деякі Овни почнуть працювати дистанційно або онлайн.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Тельців

Особливо сильно це місячне затемнення відчують саме Тельці. Завдяки Урану ви позбудетеся від зобов'язань, які над вами тяжіли. Наприклад, ви позбудетеся від боргів, кредитів, закриєте бізнес, розірвете стосунки, які ні до чого не вели. В результаті життя Тельців зміниться на краще. Уран позбавить вас від усього, що заважає вам йти вперед по життю.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Близнюків

Щось таємне стане явним, проясняться події з минулого, про які ви давно забули.

На деяких Близнюків чекають "далекі землі" - у вас є шанс отримати роботу за кордоном. У представників знака зміниться коло спілкування, ви позбудетеся від людей, які роблять вас нещасними.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Раків

Раки отримають результати від виконаної роботи. Це може бути як фінансовий прибуток, так і визнання або пропозиція. Результат Раків може дуже сильно здивувати. Ви отримаєте шанс, якого не очікували. Зміниться джерело доходу або спосіб заробляння грошей.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Левів

Левам місячне затемнення принесе зміни на роботі. Наприклад, зміниться керівник, колектив. Компанія може закритися. Деякі можуть змінити професію.

В романтичних стосунках - зміна статусу. Ви отримаєте пропозицію руки і серця, вирішите жити разом, вивести стосунки на новий рівень.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Дів

Діви знайдуть себе і зрозуміють, чим вони хочуть займатися. Можливо ви вирішите освоїти нову професію.

Представники знака можуть почати вивчати іноземну мову, будуть займатися документами, пов'язаними з переїздом в іншу країну, або з отриманням громадянства.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Терезів

Терезам варто готуватися до несподіваного та різкого процесу, пов'язаного з фінансами. Наприклад, бізнес-партнер різко вийде зі справи, і вам потрібно буде займатися розділом майна. Можуть раптово прийти інвестиції. У деяких Терезів може бути прибуток, але, найімовірніше, очікуються втрати, оскільки Венера перебуває не в дуже вдалому положенні.

Варто побоюватися травм і аварій, попередив гороскоп.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Скорпіонів

Затемнення торкнеться сфери стосунків з іншими людьми. Може трапитися, шлюб / розлучення, несподіване розставання, новина про зраду.

У діловому партнерстві також несподівані зміни. Варто побоюватися сварки і скандалу з клієнтами, колегами. Є ризик втрати грошей.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Стрільців

Стрільці можуть отримати несподівану пропозицію по роботі. Ви можете почати робити те, чого ніколи не робили. Поміняються умови роботи, зміниться начальство. На деяких Стрільців чекає відрядження. Доведеться терміново отримати нові навички, щоб утриматися на роботі.

Дуже вдалий час для того, щоби позбутися від поганих звичок.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Козерогів

Чекайте на сюрпризи в романтичних стосунках. Трапиться те, чого ви не чекали. Багато Козерогів можуть отримати пропозицію руки та серця або несподівано завагітніти. У мінусі затемнення може дати новину про зраду.

Також Козерогам варто готуватися до несподіваної або шокуючої новини про дітей.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Водоліїв

Водоліїв здивує новина, пов'язана з членами сім'ї. Може відкритися таємниця.

Водолії можуть вирішити змінити прізвище, посваритися з рідними і з'їхати, щоб жити окремо. Астролог радить уникати конфліктів, тому що сварка триватиме дуже довго.

Місячне затемнення 8 листопада 2022 для Риб

У Риб може різко і несподівано помінятися коло спілкування. Варто побоюватися сварок з подругами. Конфлікти призведуть до того, що ці люди надовго підуть з Вашого життя.

Є ризик аварій та травм, попередила астролог.

Риби можуть зайнятися чимось, що дуже круто змінить їхнє життя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти