Місячний гороскоп на 19-25 липня: ймовірність зрад, сімейний день і Повний місяць

19 липня 2021, 13:20
Главред дізнався, в який день збільшується ймовірність інтрижок
Місячний календар на тиждень
Місячний календар на тиждень / tumblr.com

Місячний гороскоп з 19 по 25 липня буде вельми суперечливим. На початку тижня зірки сприятимуть вирішенню складних проблем, романтичним відносинам і спілкуванню з рідними. Однак в Повний місяць краще відкласти всі турботи і провести день на самоті. Місячний календар стрижок на 19-25 липня допоможе обрати оптимальний для перевтілень іміджу день.

Місячний календар на сьогодні-19 липня

Зростаючий Місяць в Скорпіоні

Понеділок - це день Місяця. Варто провести день в сімейному колі. Можна зайнятися облаштуванням і поліпшенням житла. У 10 місячний день можна починати ремонт.

відео дня

У цей день рекомендується зібратися за вечерею всією сім'єю. Однак переїдати і вживати алкогольны напої не варто. Страви з овочів, трав'яний чай або натуральні соки стануть кращим рішенням десятої місячної доби. Пийте більше води.

Це вдалий момент для вирішення складних проблем на роботі і в бізнесі. У романтичних відносинах - емоційні переживання і пристрасть. Кращий день, щоб розірвати відносини або провести генеральне прибирання і викинути непотрібні речі – очиститися від вантажу минулого.

Сьогодні несприятливий день для епіляції і процедур очищення шкіри.

Місячний календар на сьогодні - 20 липня

Зростаючий Місяць у Стрільці

Вівторком керує Марс, тому 11 місячний день вельми енергійний. Це день, коли необхідно проявляти обережність і уважність в будь-яких справах. Всі розпочаті в цей день справи необхідно довести до кінця. Вдалий день для укладення контрактів та угод. Однак не варто перевантажувати себе, це загрожує погіршенням загального стану організму.

Не варто перевантажувати організм білковими продуктами, уникайте бобових, зернових і рослинних масел. День сприятливий для очищення печінки.

У любовних відносинах день сприятливий для виходу в світ: театр, кіно, виставки. Романи, розпочаті в ці дні, як правило, стрімкі, романтичні, сповнені радості і надій.

У цей день варто утриматися від походу в перукарню, епіляції та очищення шкіри.

читайте такожМісячний календар стрижок на липень 2021: фартові дні

Місячний календар на сьогодні-21 липня

Зростаючий Місяць у Стрільці

Цей день протегує Меркурій. Це день любові, співчуття і милосердя. Хороший день для спілкування з людьми, ідеальний для шлюбу. Успішний день для укладення контрактів і спілкування з партнерами по бізнесу.

У цей день необхідно пити багато рідини: налягайте на воду, трав'яні чаї, натуральні соки. День очищення верхніх дихальних шляхів, серця і печінки.

Цей день сприятливий для пошуку другої половинки. Романи, що почалися в цей період бурхливі, пристрасні, але короткі.

Несприятливий день для епіляції стрижки та очищення шкіри. Хороший день для масажу.

Місячний календар на сьогодні - 22 липня

Зростаючий Місяць в Козерозі

13 місячний день - день Юпітера. У цей день добре ладиться групова робота. Сприятливий день для початку вивчення чогось нового. Вдалий момент для планування і запуску важливих справ.

У цей день можна експериментувати з їжею і випікати хліб. Однак варто утриматися від надмірного вживання плавленого сиру, сала і оселедця. Овочі та фрукти – центральні в раціоні.

У цей день не варто планувати побачення і відвідування культурних заходів. Особистий контакт під час Місяця в Козерозі носить лаконічний і діловий характер. Якщо ви познайомилися в ці дні - у ваших стосунках не варто чекати бурі пристрастей, швидше вони будуть консервативними.

Несприятливий день для епіляції і очищення шкіри. Хороший день для манікюру, стрижки та фарбування волосся.

Місячний календар на сьогодні - 23 липня

Зростаючий Місяць в Козерозі

Венера покровителька п'ятниці - день щасливий для вирішення поточних питань. Сприятливий день для розмови з начальством і проведення фінансових операцій. Будь-яка комунікація буде успішною.

У їжу можна вживати будь-які продукти, проте варто знати міру. Пити багато рідини.

Прекрасний день для зізнань в любові і романтичних побачень.

Хороший день для відвідування салону краси і процедур по омолодженню шкіри. Фарбування волосся краще перенести.

Місячний календар на сьогодні - 24 липня

Місяць у Водолії - Повний місяць

Субота - день Сатурна - енергійний день. Існує небезпека поступитися спокусі та розлінитися. Ведіть себе спокійно і мирно. Повний місяць - несприятлива пора для нових починань. Рекомендується планувати на цей період невеликі завдання, які можна виконати за один день.

У цей день краще не планувати романтичне побачення, воно може привести до сварок. В повний місяць підвищується ймовірність зрад. День варто провести на самоті і приділити час своїм думками почуттям.

Несприятливий день для процедур омолодження, пластичних операцій, стрижки та догляду за нігтями.

читайте такожПовний місяць у липні 2021: коли настане, і хто опиниться на гребені хвилі

Місячний календар на сьогодні - 25 липня

Убуваючий Місяць у Водолії

Неділя - це день Сонця - енергетично сильний день. Необхідно направити енергію в правильне русло і контролювати емоції. Не варто проводити фінансові операції і міняти місце роботи. Не рекомендується позичати і брати в борг.

У відносинах висока ймовірність сварок і сварок. Побачення краще перенести.

Сприятливий день для косметологічних процедур. Однак з експериментами з волоссям краще почекати: стрижка в цей день загрожує погіршенням здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти