Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня: втрати, конфлікти або цікаве знайомство

11 жовтня 2021, 08:37
Кому зі знаків варто уникати емоційного виснаження і бути уважними на дорозі - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / /ua.depositphotos.com/

У період зростаючого місяця з 11 по 17 жовтня сприятливо займатися самовдосконаленням і починати навчання. Можна виявити приховані таланти, які необхідно розвивати.

Про те, хто наступного тижня має всі шанси прославитися і зміцнити матеріальне становище, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 11 -17 жовтня 2021: обман, великий куш або втрата роботи.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Овен

На цьому тижні Овнам випаде шанс максимально проявити свої здібності. Приймаючи рішення, не сумнівайтеся в правильності найпершого, яке прийде вам в голову, воно буде найбільш вдалішим. Стримайте витрати, не варто смітити грошима, це може похитнути вашу фінансову стабільність. У п'ятницю не варто заводити нові знайомства.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Тілець

Період зростаючого місяця може підкинути Тільцям кілька ситуацій, які зажадають швидких рішень. Представникам знака варто бути уважними на дорозі. В дорозі вас можуть чекати непередбачені події. Можлива поломка транспортного засобу.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Близнюки

Близнюкам цього тижня нудьга не загрожує. Попереду активний трудовий тиждень. Якщо ви бажаєте досягти більшого, беріться за виконання поточних завдань, не навантажуючи себе вирішенням складних питань. П'ятниця сприятлива для нових знайомств. Не ігноруйте запрошення на вечірку або інший захід – там вас чекають цікаві зустрічі.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Рак

Насторожено поставтеся до будь-яких нових можливостей, вони можуть обернутися великими втратами. Уникайте конфліктних ситуацій в спілкуванні з родичами і близькими вам людьми. Сприятливий час для зустрічей з друзями і зміцнення відносин в парі.

читайте такожМісячний календар на жовтень 2021: підказки інтуїції, випробування долі або успіх у творчості

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Лев

Зірки радять Левам зайнятися складанням планів на майбутнє. Ретельно розпланувавши свої дії, можна буде домогтися поставлених цілей в подальшому. Ймовірно, ви дізнаєтеся щось важливе і зможете використовувати цю інформацію, щоб досягти успіху. У п'ятницю варто уникати укладання угод і ризикованих заходів. В кінці тижня ймовірно цікаве знайомство, яке переросте в роман.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Діва

У професійній діяльності праця Дів будуть винагороджена по достоїнству. Можливе підвищення по кар'єрних сходах або надбавка до зарплати, яка зміцнить ваше матеріальне становище. У спілкуванні з оточуючими не виключені сварки і сварки. Можуть нагрянути дрібні побутові проблеми і домашні клопоти. На вихідних сприятливо займатися облаштуванням свого житла.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Терези

Терезам необхідно сконцентруватися на виконанні завдань, які довгий час відкладалися. Далекі поїздки будуть сприятливими. Гарний час для нових знайомств і спілкування. Серйозна розмова з партнером допоможе розставити всі крапки над і. Це зміцнить ваші відносини.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Скорпіон

Не звалюйте на свої плечі непомірний вантаж зобов'язань, це не тільки позначиться на продуктивності роботи, але і може виснажити запаси вашої життєвої енергії вже до середини тижня. Ймовірно, вам доведеться звернутися до своїх старих зв'язків. У період зростаючого Місяця Скорпіонам буде важко знайти спільну мову з оточуючими. Не варто давати волю емоціям, в розмовах шукайте компроміс.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня: доленосна зустріч, неприємна таємниця або розставання

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Стрілець

Стрільцям на цьому тижні належить вирішувати проблеми інших. Однак в прагненні допомогти людям, не дозволяйте звалювати на себе занадто багато. У п'ятницю можливий конфлікт з кимось із родичів. Не варто піддаватися на провокації. На вихідних проведіть час зі своєю другою половинкою або сміливо вирушайте на побачення.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Козеріг

Козерогам потрібно приділити максимальну увагу налагодженню нових зв'язків і комунікації з оточуючими. На перший план вийдуть досягнення в професійній діяльності і поліпшення свого фінансового становища. Представники знака повинні не виключати можливість додаткового заробітку.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Водолій

Сприятливий період для колективної роботи. Згуртована діяльність принесе максимальні результати. Однак трудова діяльність буде віднімати левову частку вашої енергії. Відносини з рідними і коханими будуть гармонійними. У цей період можна кардинально змінити імідж, це допоможе залучити в життя романтичні знайомства.

Місячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Риби

Щоб уникнути занепаду сил, Рибам необхідно розподіляти навантаження. Якщо не розрахуєте сил, все задумане може піти шкереберть. Друзі або родичі можуть звернутися до вас за допомогою або порадою. Вихідні вдалий час для великих придбань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти