Місячний гороскоп на тиждень 13-19 вересня: люди з минулого, конфлікти або знакові події

13 вересня 2021, 14:16
Кому зі знаків Зодіаку буде супроводжувати удача, а кому варто побоюватися сварок з близькими - розповість гороскоп Главреда
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

У період зростаючого Місяця 13-19 вересня – добре піде вирішення питань, які довгий час лежали мертвим вантажем. Це буде відчутно вже з початку тижня. Цей час необхідно використовувати максимально ефективно - завершити старі проекти і коштувати плани на майбутнє.

Про те, як розпоряджатися фінансами наступного тижня, щоб не упустити удачу, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 13-19 вересня: успіх у справах, збільшення доходу або подарунок.

Місячний гороскоп на тиждень: Овен

У цьому періоді Овнам не варто намагатися всіма силами утримувати контроль над ситуацією. Потрібно змиритися з тим, що деякі речі ви просто не зможете змінити. Сприятливий період для початку відносин або романтичних побачень. Сімейним представникам знака стихії вогню краще не провокувати конфліктних ситуацій і всіляко їх уникати.

Місячний гороскоп на тиждень: Тілець

На цьому тижні можна задуматися про зміну місця роботи, якщо ви незадоволені поточним станом речей. Вдалим періодом для пошуку нових можливостей будуть дати з 13 по 17 вересня. Проявляйте ініціативу і вас помітять. В особистому житті не варто приймати поспішних рішень, нехай все йде своєю чергою.

Місячний гороскоп на тиждень: Близнюки

Фаза зростаючого місяця може принести Близнюкам серйозний конфлікт з начальством. При цьому вам потрібно відстоювати свою точку зору і переконання, але робити це максимально коректно. Після 17 вересня ситуація стабілізується. Вихідні найкраще провести в колі сім'ї або близьких людей. Найпродуктивніший відпочинок буде на природі.

Місячний гороскоп на тиждень: Рак

Прекрасний час для того, щоб помиритися з людьми, з якими в минулому виникли розбіжності. Не варто упускати можливість налагодити відносини. Період зростаючого Місяця благоволить облаштування будинку. Ви можете почати ремонт і привнести затишок у ваше житло. Ваша привабливість максимальна - тому вирушайте на побачення.

читайте такожПовний місяць у вересні 2021: дата, що не можна робити

Місячний гороскоп на тиждень: Лев

Всі важливі справи і питання краще відкласти на більш сприятливий період. Займіться виконанням рутинних обов'язків - ви впораєтеся з ними на ура. Приділіть увагу сім'ї, можна запланувати відпустку і провести час разом. Цей відпочинок запам'ятається надовго, зміцнить відносини і принесе масу позитивних емоцій.

Місячний гороскоп на тиждень: Діва

Для представників знака стихії землі цей період підносить можливості змінити життєвий курс в кращу сторону. Можливо, цей тиждень стане початком чогось нового. Приймайте цікаву пропозицію - ви не пошкодуєте. Сімейним Дівам буде складно уникнути конфліктів на побутовому грунті. Однак постарайтеся максимально швидко залагодити ситуацію.

Місячний гороскоп на тиждень: Терези

Якщо ви наполегливо робите дії, які не призводять до очікуваного результату, зупиніться і подумайте, що ви можете робити не так. Ретельно розплануйте кожен крок у напрямку бажаної мети. На любовному фронті тиша та гладь, проте самотність не буде обтяжувати вас. У період зростаючого Місяця Терезам не варто здійснювати операції з нерухомістю.

Місячний гороскоп на тиждень: Скорпіон

На цьому тижні Скорпіони будуть зайняті пошуком творчого початку. Будь-які цікаві завдання мають всі шанси на успіх. Навіть у справах, де ви не можете похвалитися професіоналізмом, все буде ладитися. Самотнім Скорпіонам варто озброїтися чарівною посмішкою і відправлятися підкорювати серця шанувальників. Можливий початок нових відносин.

читайте такожГороскоп на жовтень 2021: роман на стороні, успіх у всьому або підступи недругів

Місячний гороскоп на тиждень: Стрілець

Для Стрільців, які люблять займатися плануванням, настав сприятливий період. Цей тиждень ідеальний для того, щоб будувати плани на майбутнє. Для більшої ефективності варто записувати всі свої ідеї, щоб не упустити важливого. Люди з минулого несподівано з'являться у вашому житті. Займіться вивченням чогось нового - зірки обіцяють вам успіх.

Місячний гороскоп на тиждень: Козеріг

Події, які відбудуться з Козерогами на цьому тижні, можуть виявитися знаковими. Однак розуміння цього до вас прийде не відразу. Поставтеся насторожено до нових знайомств. Краще проведіть час зі старими друзями, спілкування з ними може наповнити вас новими ідеями.

Місячний гороскоп на тиждень: Водолій

Водолії можуть зіткнутися з агресією оточуючих. Однак емоції інших ніяк не зачеплять вас. У цей період ви будете відчувати умиротворення і гармонію з собою. Зірки радять цього тижня утриматися від від будь-яких поїздок. Проведіть час з близькими вам людьми, спілкування з ними наповнить вас життєвою енергією.

Місячний гороскоп на тиждень: Риби

У будні дні Рибам необхідно максимально сконцентруватися на виконанні робочих обов'язків. В іншому випадку начальству може здатися, що ви виконуєте роботу, спустивши рукава. Уникайте спілкування з людьми, до яких відчуваєте неприязнь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти