Місячний гороскоп на тиждень 16-22 серпня: проблеми з близькими або привабливі пропозиції

16 серпня 2021, 12:30
816
Хто зі знаків Зодіаку на цьому тижні улюбленці фортуни - розповість гороскоп Главреда
Місячний гороскоп на тиждень 16-22 серпня
Місячний гороскоп на тиждень 16-22 серпня / wowbiz.ro

У фазу зростаючого місяця з 16 по 21 серпня намагайтеся не перевантажувати себе турботами. Частину завдань можна делегувати та послабити контроль. Зваливши на плечі непомірний вантаж обов'язків, ви ризикуєте швидко розтратити життєву енергію.

Повний Місяць не найкращий період для ризикованих заходів і екстремальних видів спорту. Зробіть генеральне прибирання і проведіть вечір з сім'єю.

Про те, коли найкраще записуватися в перукарню, розповість наш Місячний календар стрижок на тиждень 16-22 серпня: найкращий день для нової зачіски.

Місячний гороскоп на тиждень: Овен

У першій половині тижня сприятливо облаштування будинку і покупка предметів інтер'єру. Якщо замислюєтеся про покупку нерухомості - краще зробити це зараз. У неділю - час повні - варто остерігатися ризикованих ситуацій. Однак цей період добре підходить для того, щоб розкрити свої таланти і проявити креативність.

Місячний гороскоп на тиждень: Тілець

На цьому тижні Тільцям слід залагодити матеріальні проблеми. У цей період вам благоволить удача. Цікаві знайомства допоможуть розширити соціальні зв'язки. Ваші чарівність і красномовство залучать партнерів і однодумців. Недовірливість може перешкодити можливості скористатися вигідною пропозицією.

Місячний гороскоп на тиждень: Близнюки

Для Близнюків настає сприятливий період, коли можна залагодити проблеми і поліпшити матеріальний добробут. Корисні зв'язки допоможуть відкрити нові можливості для кар'єрного росту і визнання. Будьте обачні в витратах, надмірність може відштовхнути вигідних ділових партнерів. Вихідні - ідеальний час для спілкування з новими людьми.

Місячний гороскоп на тиждень: Рак

На горизонті замаячать прекрасні перспективи кар'єрного росту. Можлива зміна місця роботи, на якій оцінять ваші вміння. На любовному фронті - приємні зміни. Однак для того, щоб залучити романтику в життя потрібно робити активні дії. Натхнення і приплив сил будуть супроводжувати Раків цілий тиждень.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 16-22 серпня: розчарування, сюрпризи або пропозиція руки і серця

Місячний гороскоп на тиждень: Лев

Цього тижня Левам не доведеться діяти. Ваша привабливість підвищиться в очах оточуючих, можливі романтичні пригоди або початок нових відносин. Контролюйте бюджет і витрати, інакше ризикуєте неабияк економити весь місяць, що залишився. У професійній діяльності сприятливий час для співпраці.

Місячний гороскоп на тиждень: Діва

Дівам варто приготуватися до можливого відчуження у відносинах з близькими. У другій половині тижня уникайте конфліктів і сварок, постарайтеся притримати емоції, щоб не спровокувати образи рідних. Несприятливими будуть ризиковані заходи і подорожі.

Місячний гороскоп на тиждень: Терези

Терези сміливо можуть записувати себе в улюбленці фортуни на цьому тижні. Вас чекає цікавий, насичений подіями період. Ваші особисті якості допоможуть вам досягти успіху в будь-якій сфері діяльності. Сприятливий період для експериментів з одягом і зачіскою. Однак варто дивитися в обидва: підступи конкурентів можуть зіпсувати настрій представникам повітряної стихії.

Місячний гороскоп на тиждень: Скорпіон

Період втоми і енергетичного виснаження. На цьому тижні потрібно приділити увагу відпочинку і максимально розслабитися. Це допоможе реалізувати намічені цілі. Не поспішайте вірити привабливим пропозиціям, обміркуйте всі за і проти.

Місячний гороскоп на тиждень: Стрілець

Гармонійний період для Стрільців. Ви зможете знайти рішення навіть найскладнішої проблеми і по максимуму проявити свої здібності, які оцінить начальство. Можлива поява впливових покровителів. На вихідних не все так гладко, несподівана ситуація змусить вас змінити плани.

Місячний гороскоп на сьогодні
Місячний гороскоп на тиждень / uznayvse.ru

Місячний гороскоп на тиждень: Козеріг

Сприятливий період для початку навчання і самовдосконалення. Сила волі і впертість допоможуть вам у досягненні намічених цілей. На вихідних варто уникати сварок і скандалів. Найкраще провести вихідні на самоті і привести в порядок думки і почуття.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 16-22 серпня: кредити, вдалі покупки або несподіваний подарунок

Місячний гороскоп на тиждень: Водолій

Активний час для Водоліїв. Вас закрутить у вирі обов'язків з якими ви чудово впораєтеся. Участь в проекті принесе прибуток якщо ви зможете піти на компроміс і домовитися. У цей період доведеться чимось пожертвувати, проте це незабаром окупиться з лишком.

Місячний гороскоп на тиждень: Риби

Успішний тиждень для Риб. Ваш професіоналізм і вміння вирішувати проблеми не викликає сумнівів. Покладіться на інтуїцію у вирішенні важливих питань, її знаки підкажуть вірне рішення. Сексуальність допоможе залучити нових партнерів. Остерігайтеся пропозицій швидкого прибутку. На вихідних ви відчуєте, що ваша життєва батарейка сіла. Проведіть день на самоті і розвантажите голову.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти