Місячний гороскоп на тиждень 17-23 січня: Близнюкам – борги, Терезам-спокуси, Козерогам-доленосні рішення

17 січня 2022, 11:07оновлено 3 лютого 2022, 18:47
Хто зі знаків може нарватися на невдоволення близьких людей - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Повню 18 січня найкраще провести в сімейному колі і максимально відпочити. У період з 19 по 23 січня – спадний Місяць. Варто розраховувати тільки на власні сили і не переоцінювати своїх можливостей. Інакше ризикуєте звалити на свої плечі непосильну ношу обов'язків.

Про те, як може вплинути повний Місяць на благополуччя і що краще робити, щоб уникнути неприємностей, читайте в матеріалі: Повня в січні 2022: що потрібно зробити в цей день, щоб уберегтися від бід.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні почуття будуть захоплювати Овнів. Ідеальний час, щоб зізнаватися в коханні. Можливо, вам відповість взаємністю людина, яка викликає ваш інтерес. Начальство оцінить вашу чесність, якщо ви не станете приховувати допущені помилки і прорахунки. На вихідних необхідно відволіктися від роботи і провести час в приємній компанії друзів.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

У цьому періоді ваші вміння почнуть приносити вам прибуток. Не виключені вельми цікаві пропозиції. Зірки радять приймати їх, довго не роздумуючи, це прекрасна можливість проявити себе. Розбіжностей в спілкуванні зі старшими родичами можна уникнути, якщо ви стримаєте свою впертість і підете на компроміс.

читайте такожНеймовірний успіх в грошах, роботі і любові: хто зі знаків стане везунчиками в 2022 році

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюкам не варто давати гроші в борг, інакше грошових проблем не оберешся. Ближче до кінця тижня вас поглине у вирі робочих обов'язків. Часу на сім'ю, любов і романтику буде зовсім мало і це може спровокувати невдоволення ваших близьких людей.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

Ракам не варто на цьому тижні марно витрачати життєву енергію. Вашого ентузіазму вистачить для масштабних нових починань, які займуть всю вашу увагу. Ви будете тримати все під контролем, не упускаючи жодної деталі. У любовних відносинах, навпаки, дозвольте партнеру взяти ініціативу в свої руки.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 17-23 січня: Ракам - зміни, Дівам - успіх у всьому, Водоліям - проблеми

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

Левам необхідно бути уважними до свого оточення. На цьому тижні спілкування з людьми, які вам неприємні, намагайтеся уникати. Віддавайте перевагу спокійному відпочинку в домашній обстановці. Проводьте більше часу з близькими людьми. По можливості візьміть пару днів додаткового відпочинку, це допоможе відновити життєві сили.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

Дівам в цей період не варто звалювати на свої плечі зайві зобов'язання. Цей вантаж може виявитися непосильним. Жінки Діви в центрі уваги представників протилежної статі. Знаки уваги, компліменти і приємні подарунки будуть оточувати вас. Не виключено, що ви зустрінете людину, яка зіграє важливу роль у вашому житті.

читайте такожНеймовірна удача в грошах і достаток весь рік: кому зі знаків Зодіаку привалить успіх в рік Тигра 2022

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

Не найлегшим тиждень обіцяє бути для Терезів. Про себе нагадають незавершені справи або обов'язки, які відкладалися в довгий ящик. Цей період зажадає неабиякого терпіння і витримки. Ідеальний час, щоб всерйоз зайнятися питанням схуднення. Вдалим буде початок дієти, ви зможете подолати всі спокуси.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ваша ініціатива в будь-якій сфері життя буде винагороджена. Пам'ятайте, що перший крок зробити складно, проте потім завжди легше йти второваною доріжкою. З понеділка по суботу вас чекає сприятливий період повний приємних сюрпризів і подарунків. Подякуйте людям, які подарували вам радість. Наприкінці тижня зірки радять прийняти привабливу пропозицію.

читайте такожГороскоп на лютий 2022 для всіх знаків Зодіаку: Ракам - гроші, Левам - успіх в любові, Стрільцям - витрати

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям варто всю роботу залишати за порогом будинку. Вашим рідним людям необхідна увага і вони будуть не в захваті від ваших понаднормових. Фінансові проблеми можуть дати про себе знати в середині тижня. Однак ви зможете вирішити їх не вдаючись до допомоги кредитних організацій.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козерогам належить прийняти важливі рішення, які вплинуть на подальше майбутнє. Вони можуть кардинально змінити ваше життя, тому не варто поспішати, поспіх може тільки нашкодити. Сприятливий час для творчості, ви можете як і виявити приховані таланти, так і максимально проявити свої вміння.

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Не виключено, що цей тиждень потребує особливої уваги до свого здоров'я. Можливо, доведеться пройти комплексне обстеження. Не варто ігнорувати сигнали, які посилає організм. Не виключено, що вашим близьким знадобиться допомога. Дайте їм зрозуміти, що вони можуть розраховувати на вас. Будь-яка допомога повернеться вам сторицею.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

Рибам на цьому тижні потрібно ставитися до всіх пропозицій з особливою часткою скепсису. Перевірте всю інформацію, щоб не допустити помилки, яка буде дорогого коштувати. Пару сивих волосин додадуть діти. На цьому тижні вони будуть просто нестерпні. Однак варто пам'ятати, що все це тимчасово.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти