Місячний гороскоп на тиждень 21-27 березня: Скорпіонам - час чудес, Близнюкам - доленосні знайомства

19 березня 2022, 10:08
Кому зі знаків варто відкласти знайомства на потім, а кому посміхнеться грошова фортуна.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

У період спадної місяця потрібно бути максимально активними і робити рішучі кроки в напрямку поставлених цілей. Не варто сидіти склавши руки, так можна упустити вигідні можливості. З'являється шанс значно поліпшити своє матеріальне становище.

Гороскоп на квітень 2022 розповість, кому зі знаків варто докласти всіх зусиль, щоб зберегти стабільність, а кому зірки обіцяють зустріч з людиною, яка зіграє важливу роль в житті.

відео дня

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнів можуть очікувати приємні домашні клопоти. Займіться прибиранням і розчистіть простір навколо вас. Таким чином, можна залучити удачу. Господині можуть експериментувати з новими стравами, які обов'язково оцінять домашні. Ваше головне завдання тижня - зберігати затишок.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

Тільців на цьому тижні можуть порадувати несподівані зустрічі з близькими і далекими родичами. Не виключено презд близьких людей здалеку. Необхідно подбати про здоров'я сім'ї, продумайте якими методами можна зміцнити імунну систему і захисні сили організму, щоб уникнути застуд.

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

У Близнюків настає важливий період, протягом якого в їх життя можуть прийти доленосні знайомства. Не виключено. Що ви зустрінете людину, яка розділить ваші погляди на життя і стане вам близьким другом або партнером. Посміхнеться удача і в фінансовому плані, не виключені солідні грошові надходження.

читайте такожКитайський гороскоп 2022 на березень: шість знаків в списку везунчиків Місяця

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

У період спадного Місяця Раки повинні більше уваги приділяти дорогим серцю людям. Сприятливий тиждень, щоб помиритися з людьми, з якими виникли розбіжності, і забути старі образи.

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні Левам варто звернути увагу на своє здоров'я. Бажано зменшити вживання гострої їжі, вона може негативно позначитися на травленні і загальному самопочутті. Більше часу варто проводити на свіжому повітрі і не забувати про помірні фізичні навантаження. Ви можете відчути прилив сил, через виниклу конфліктну ситуацію. Це час, коли емоції можуть вийти назовні.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

У цьому періоді Діви будуть вирішувати соціальні питання. Можна звертатися до судів або ЖЕК або вимагати підвищення окладу. Вже через три місяці ви зможете побачити результати своєї праці. У сімейних відносинах можливі конфліктні ситуації на грунті побутових питань.

читайте такожУдача в грошах і міцна сім'я: названі три знаки, яким рік Тигра принесе щастя

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

У Терезів можуть сформуватися інші погляди на норми суспільної моралі. Можлива криза, після якого ви вийдете на новий рівень взаєморозуміння з оточуючими людьми. Не виключено, що в житті сімейних знаків можуть з'явитися спокуси, яким буде складно противитися. Але навіть в цьому випадку, через війну може прийти мир.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У убуваючу місяць Скорпіони можуть виходити сухими з води з найскладніших ситуацій. В екстремальних умовах можуть проявитися унікальні здібності людини. Не виключено, що у вас виявиться дар передбачення. Для вас цей час чудес, і після даного періоду ви будете дивитися на себе з боку і дивуватися – відкрилося "друге дихання"!

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

У цьому періоді Стрільці можуть відчути бажання рішуче рухатися вперед, змінюючи своє життя з першим весняним теплом. Сприятливий тиждень для довгострокового планування. Якщо ви поставите чіткі цілі, зможете втілити в життя задумане. Побалуйте себе приємними дрібницями, це підвищить бадьорість духу.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні у Козерогів загостритися почуття прекрасного. Ви можете виявити в собі приховані таланти. Цей період буде насичений приємними подіями і несподіванками, які Вас порадують. Нові знайомства з цікавими людьми допоможуть розширити кругозір.

читайте такожТри знаки зодіаку, які найважче переносять війну

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Незважаючи на світові проблеми, вашу душу терзають внутрішні сумніви і протиріччя: чи правильно ви чините, чи маєте Ви право так говорити і переробляти навколишній світ? На цьому тижні образять ваше самолюбство, принизять вас або принизять ваші інтереси – як в особистій, так і в професійній сфері.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

Зірки попереджають Риб про те, що в справах любовних обережність не завадить. На цьому тижні в особистому житті буде затишшя, проте воно буде недовгим. Зміни в житті не за горами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти