Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня: доленосний день, збитки або любов усього життя

25 жовтня 2021, 09:24
Кому зі знаків потрібно приділити особливу увагу здоров'ю - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021
Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021 / ua.depositphotos.com/

У період убуваючого Місяця з 25 по 31 жовтня необхідно раціонально розпоряджатися грошима. Не здійснювати необдумані покупки і грамотно розподіляти бюджет. При роботі з документацією проявіть максимальну уважність, підвищується ймовірність помилок і прорахунків. В особистому житті займіть очікувальну позицію і дайте партнеру проявити ініціативу.

Про те, коли на цьому тижні можна сміливо вирушати в перукарню за новою зачіскою, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар стрижок і процедур краси на тиждень 25-31 жовтня: кращі дні.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Овен

На цьому тижні Овни мають шанси зміцнити свій матеріальний добробут. Добре вкладати гроші в довгограючі проекти, це в майбутньому буде приносити стабільний дохід. У професійній сфері час для налагодження контактів і пошуку ділових партнерів. Фізичні навантаження можуть підірвати здоров'я, не варто відвідувати спортзал.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Тілець

Понеділок, 25 жовтня - ідеальний день для початку навчання. Самоосвіта вже незабаром буде приносити свої плоди. Ваші цілеспрямованість і працьовитість безпосередньо впливають на дохід. Зараз не час для ліні. 31 жовтня проведіть день у спілкуванні з друзями та близькими. Про те, як розважитися на Хеллоуїн, читайте в нашому матеріалі: Коли Хеллоуїн 2021: дата, традиції свята, як себе розважити напередодні Дня Всіх Святих.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Близнюки

Цього тижня колективна праця допоможе досягти максимальних результатів. Не варто наодинці вести складний проект, поради колег можуть зрушити справу з мертвої точки. Труднощі цього періоду варто сприймати як цінний життєвий досвід і використовувати його, щоб не допускати помилок в майбутньому. Ймовірно загострення хронічних недугів.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Рак

Тиждень убуваючого Місяця буде стабільним. У професійній діяльності особливих злетів не буде, швидше вас поглине монотонна робота, яка буде віднімати багато сил. Колеги можуть стати джерелом цінної інформації. А ось з керівництвом краще не сперечатися.

читайте такожМісячний календар на листопад 2021: знаки долі, небезпечні спокуси або випробування на міцність

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Лев

Вся увага цього періоду у Левів буде зосереджена на здоров'ї. Займіться зміцненням імунної системи, це допоможе уникнути застуд і нездужань. Якщо ви все-таки захворіли, не варто переносити хворобу на ногах. В особистому житті можливе загострення. Потрібно йти на компроміс, щоб зберегти відносини.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Діва

На цьому тижні Дівам може надійти приваблива пропозиція нової роботи. Перш ніж його прийняти, необхідно обміркувати, чи готові ви до подальших змін. Якщо такий стан речей Вас влаштовує - приймайте пропозицію. 31 жовтня можливі доленосні знайомства, які можуть змінити ваше життя. Ймовірно загострення відносин зі старшими родичами.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Терези

Терези можуть зіткнутися з ситуацією, в якій близький друг проявить себе не з кращої сторони. Можливо, вам доведеться поговорити і з'ясувати, що сталося, не поспішайте розривати відносини. Тиждень сприяє спілкуванню і новим знайомствам, які можуть мати романтичне продовження.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Скорпіон

Скорпіонів чекає напружений у всіх сферах тиждень. Але енергія і цілеспрямованість допоможуть подолати тимчасові труднощі. У першій половині тижня можливі збитки, які можуть підкосити бюджет. Однак ближче до вихідних вам вдасться знайти додаткові джерела доходу. Вихідні найкраще провести на природі.

читайте такожМісячний календар стрижок на листопад 2021: кращі дні для нової зачіски та манікюру

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Стрілець

Стрільці вийдуть переможцями на любовному фронті. Зірки дають всі шанси зустріти любов усього життя. Однак варто проявити терпіння і відпустити ситуацію, зайвий натиск і поспіх в справах любовних ні до чого. На вихідних варто приділити більше уваги дітям, вони порадують своїми успіхами.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Козеріг

Настав момент, коли козерогам потрібно максимально продемонструвати всі свої ділові якості. Начальство на цьому тижні не дрімає і помічає кожну помилку. Ініціативність і працьовитість будуть винагороджені по достоїнству. Зараз не час йти в тінь. В кінці тижня представників творчих професій може відвідати муза. Проведіть вихідні в сімейному колі.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Водолій

У сімейних конфліктах Водолії можуть опинитися між двох вогнів. Не варто приймати чиюсь сторону, потрібно спробувати згладити гострі кути і піти на примирення. Хвилювання і тривоги на цьому тижні можуть негативно позначитися на стані здоров'я. Проведіть вихідні в спокійній обстановці і максимально відпочиньте.

Місячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Риби

Тиждень змусить Риб похвилюватися. Однак важливо зосередитися на важливому, не розпорошуючи увагу на дрібниці. У справах любовних на цьому тижні необхідно проявити ініціативу і заявити про свої почуття дорогій серцю людині. Спільні вихідні допоможуть зміцнити відносини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти