Місячний гороскоп на тиждень 27 грудня - 2 січня: Левам - кохання, Дівам - здійснення бажань, Козерогам - борги

27 грудня 2021, 11:30оновлено 3 лютого 2022, 19:11
Кому зі знаків варто побоюватися сварок в новорічну ніч - читайте в гороскопі Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Період спадного Місяця з 27 грудня по 1 січня 2022 року сприятливий час для того, щоб провести його в сімейному колі. Добре позбавлятися від непотрібних речей і старого мотлоху. Наводьте порядок, прикрашайте ялинку і готуйтеся до свята. Не забудьте загадати бажання в новорічну ніч!

Про те, кому наступного тижня потрібно бути обережними з грошима, а кому пощастить зміцнити матеріальне становище, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 26 грудня - 2 січня: Левам – фінансове везіння, Терезам - витрати, Скорпіонам - крадіжки.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

Цей тиждень закрутить Овнів не в передсвятковій суєті, а у вирі справ і турбот. Постарайтеся закінчити все до свят, інакше справи будуть нагадувати про себе навіть в новорічну ніч. 2 січня варто звільнити себе від усіх справ, цей день може стати особливим, важливо не прогледіти знаки долі.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

У цей період Тільцям краще утриматися від будь-яких ризикових заходів. Зірки радять не робити нічого важливого не тільки в новорічний тиждень, але і протягом наступного місяця. Залиште роботу за порогом будинку і накрийте шикарний новорічний стіл 2022. Атмосфера свята - це те, що вам потрібно.

читайте такожГороскоп на завтра 30 грудня 2021: Левам – гроші, Дівам – удача, Стрільцям - небезпека

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

Всі важливі справи і відповідальні завдання на цьому тижні краще не планувати. Зосередьтеся на поточних обов'язках і не звалюйте на свої плечі занадто багато чого. Не виключені невеликі розбіжності з колегами, які потрібно вирішити мирним шляхом.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

Емоційний фон Раків перед молодиком буде нестабільним. Будь-яке необережне слово може викликати образи, проте не дозволяйте їм зіпсувати відносини з дорогими людьми. Потрібно побороти спокусу відкласти виконання справ в довгий ящик, ви зможете впоратися з ними до настання нового року. У новорічні свята проведіть більше часу з дітьми. Поробки на Новий рік 2022 допоможуть урізноманітнити дозвілля.

читайте такожУспіх у кар'єрі та грошах: знаки, які досягнуть фінансового процвітання в Новий рік 2022

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

Цей період піднесе представникам стихії Вогню приємні сюрпризи і зміни в особистому житті. Вас чекає доленосна зустріч або перехід на новий рівень відносин зі своїм партнером – пропозиція руки і серця або переїзд до коханого. В кінці тижня ймовірні невеликі грошові труднощі. Режим економії допоможе з ними впоратися.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Діви сповнені енергії та ентузіазму, які досягнуть свого піку в молодика 2 січня. У цей період перед вами відкриваються небачені можливості і перспективи. Зірки надають шанс втілити свої найпотаємніші мрії. Загадуйте бажання в новорічну ніч!

читайте такожУспіх в грошах, роботі і коханні: кому зі знаків очікувати вже в січні

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

Терези повинні використовувати час перед Новим роком, щоб позбутися від непотрібного. Влаштуйте генеральне прибирання і безжально розлучайтеся з речами, які роками припадають пилом в шафі. Це допоможе залучити позитивну енергію змін. У новорічну ніч не виключені сварки зі своєю другою половинкою, постарайтеся не загострювати увагу на дрібницях і не нагнітати ситуацію.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У період новорічних свят Скорпіонам потрібно на час залишити свої турботи позаду і гарненько відпочити. Максимально розслабтеся, побалуйте себе улюбленим проведенням часу. І смаколиками! Про те, щоб сісти на дієту не може бути й мови. Принаймні, до середини місяця.

читайте такожГороскоп Таро на 2022 рік: Ракам – втілення задуманого, Левам – життєві уроки, Стрільцям - суперники

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цей період буде сприятливим для нових знайомств і спілкування. Стрільці можуть зіткнутися з деякими труднощами при вирішенні питань. Допомога рідних або близьких друзів зможе вирішити ситуацію швидше. Ідеальне місце для проведення новорічних свят - за містом.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

Гарний час щоб нарешті взяти відпустку і відправитися на відпочинок з сім'єю або друзями. Це доставить вам масу позитивних емоцій і принесе незабутні враження. Роздайте борги до нового року, а вже в році, що наступив подумайте, як ставитися до витрат більш раціонально.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 27 грудня 2021 - 2 січня 2022: Близнюкам – сварки, Скорпіонам - плітки

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Цей період стане для Водоліїв суцільним дедлайном. Ви зможете впоратися з усіма обов'язками і закінчити важливі справи. Початок нового року може зажадати від вас швидких рішень. А 2 січня стане щасливим днем, коли зірки дарують вам блискучі можливості і перспективи.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам краще не будувати ніяких довгограючих планів, вони навряд чи втіляться в реальність. Присвятіть цей тиждень відпочинку і байдикуванню. Насолоджуйтесь святами і будьте уважні до здоров'я, збільшується ризик простудних захворювань.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти