Місячний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня: сімейні проблеми, збитки, втілення задуманого

27 вересня 2021, 13:16
Кому зі знаків пощастить зміцнити фінансове становище - розповість місячний гороскоп Главреда
Місячний гороскоп на 27 вересня-3 жовтня 2021
Місячний гороскоп на 27 вересня-3 жовтня 2021 / ua.depositphotos.com/

З 27 вересня по 3 жовтня - убуваючий Місяць. У цей період можна планувати цілі і завдання на майбутнє. Зірки благоволять зміні іміджу і фізичної активності. Оздоровчі процедури зміцнять ваше здоров'я.

Про те, коли найкраще відправлятися в перукарню або манікюрний салон, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар стрижок і процедур краси на тиждень 27 вересня - 3 жовтня: кращі дні.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Овен

Тиждень, в якому Овни зможуть насолодитися спокоєм. Ніяких різких поворотів долі, тільки розмірене життя. Не варто відволікатися на малозначні справи, в цьому періоді краще сконцентруватися на важливому. Тримайтеся подалі від з'ясування відносин і конфліктних ситуацій.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Тілець

На цьому тижні зірки сприяють Тільцям. Гарний час для нових починань і втілення в життя задуманого. Твердо відстоюйте свою точку зору і не прислухайтеся до порад оточуючих. Ви на правильному шляху, а непрохані репліки можуть виявитися помилковими. Великих успіхів можна досягти в навчанні.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Близнюки

Для Близнюків настає час, коли необхідно братися за справи, які відкладалися в довгий ящик. У робочих моментах не варто списувати з рахунків поради навчених досвідом колег. З середини тижня варто приділити увагу своїм близьким друзям. Приємні зустрічі та цікаві бесіди підзарядять вас порцією гарного настрою.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Рак

Цей період подарує вам потужний заряд натхнення. Можливо, ви відчуєте бажання проявити себе у творчості. Вам вдасться здійснити щось із задуманого. Вихідні стануть вдалим часом для покупок - вирушайте на шопінг. Речі, які ви купите, прослужать вам довго і виявляться практичними.

читайте такожМісячний календар стрижок на жовтень 2021: вдалі дні для нової зачіски та манікюру

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Лев

Левам період убуваючого Місяця підкине на цьому тижні кілька питань, пов'язаних з фінансовою стороною життя. Можливо, це будуть справи, що стосуються облаштування будинку або вирішення сімейних проблем. Покупки для житла в кінці тижня будуть практичними і будуть оберігати від нещасть.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Діва

Діви можуть опинитися перед непростим вибором. Необхідно продумати чіткий план подальших дій в разі виникнення непередбаченої ситуації. На цьому тижні варто бути уважними при покупках, особливо якщо ви звикли розплачуватися готівкою. Можливі збитки. Підвищується ризик травматизму.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Терези

Терези з головою підуть в роботу. Однак зірки попереджають, що не варто приносити всі робочі проблеми в будинок. Залишайте їх за порогом і насолоджуйтеся теплими вечорами в колі рідних і близьких людей. Вони вимагають вашої уваги. Намагайтеся не давати непосильних обіцянок.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Скорпіон

Початок періоду для Скорпіонів пройде у вирішенні домашніх проблем. Клопітно буде і на роботі. Начальство може різко змінювати завдання і вам буде важко підлаштуватися під цей ритм. Напружена обстановка в сім'ї може привести до конфліктних ситуацій. Домашні можуть бути незадоволені вашою постійною нестачею часу.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 27 вересня - 3 жовтня: повернення колишніх, весілля і розрив відносин

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Стрілець

Стрільців чекає удача у вирішенні фінансових питань. До того ж, матеріальне становище представників може значно зміцнитися. Важливу роль в цьому зіграють ваші професійні успіхи, які відзначить керівництво. Відправляйтеся за покупками на вихідних.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Козеріг

Зірки радять Козерогам прожити період убуваючого Місяця в спокої, уникаючи стресових ситуацій. Хвилювання і тривоги можуть похитнути ваше здоров'я. Успішна сторона життя - любовна сфера. В особистих відносинах намічаються приємні сюрпризи. Можливі нові знайомства з цікавим продовженням.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Водолій

Водоліям можна сміливо братися за справи, які раніше викликали побоювання. Несподівані ідеї та рішення виявляться вельми вдалими і допоможуть вам здійснити задумане. Сприятливий тиждень для спілкування і нових знайомств, які можуть перерости в партнерські відносини або міцну дружбу. Не варто брати гроші в борг.

Місячний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня 2021: Риби

Зірки обіцяють Рибам успіх у справах протягом усього тижня. Цей подарунок долі потрібно використовувати для вирішення фінансових питань. Пошуки роботи увінчаються успіхом - ви знайдете, те що шукали. Сприятливо складаються і особисті відносини. Ви можете зізнатися в почуттях людині, який вам давно подобатися і домогтися його розташування. Діти порадують своїми успіхами або милими сюрпризами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти