Місячний гороскоп на тиждень 30 серпня - 5 вересня: грошовий бонус, великі зміни і розчарування

30 серпня 2021, 13:13
Місячний гороскоп Главреда розповість для кого цей тиждень стане перевіркою на міцність, а кому потрібно відправитися у відпустку
Місячний гороскоп 30 Серпня-5 вересня 2021
Місячний гороскоп 30 серпня - 5 вересня 2021 /ua.depositphotos.com/

З 30 серпня по 5 вересня - убуваючий Місяць. Ця фаза не найкращий період для планування і втілення задуманого в реальність. Потрібно підвести підсумки, проаналізувати помилки і порадіти своїм досягненням. Не забудьте побалувати себе за старанну роботу приємним подарунком.

Про те, кому наступного тижня пощастить у фінансовому плані, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 30 Серпня-5 вересня: обман, подарунок або матеріальні труднощі.

Місячний гороскоп на тиждень: Овен

На цьому тижні Овни можуть послабити робочу хватку і дозволити собі відпочити. Тим більше, що старання останнього часу забирали досить багато сил і енергії. Підзарядіть свою батарейку, особливо сприятливі вилазки на природу або просто прогулянки на свіжому повітрі. Самотнім Овнам варто приготуватися до несподіваного повороту в особистому житті. Водіям варто проявити граничну уважність на дорозі.

Місячний гороскоп на тиждень: Тілець

Ваш труд буде винагороджений по достоїнству. На цьому тижні можливі виплата премії або навіть підвищення по кар'єрних сходах. Якщо є бажання витратити ці гроші на себе – не стримуйте своїх поривів, побалуйте себе довгоочікуваною покупкою. На цьому тижні можливі розбіжності з коханими.

Місячний гороскоп на тиждень: Близнюки

Події цього тижня можуть сплутати всі плани Близнюків. Однак не варто хвилюватися і тривожитися, відпустіть ситуацію і поспостерігайте за нею з боку. У цьому періоді удача на вашому боці, тому всі справи будуть мати позитивний результат. Проводьте більше часу з дітьми більше цікавтеся їх життям.

Місячний гороскоп на тиждень: Рак

Відносини, які будуть складатися з колегами і керівництвом вас тільки порадують. А ось в сімейних відносинах можливі конфліктні ситуації і розбіжності. На цьому тижні при суперечках з домочадцями варто твердо відстоювати свою позицію. Градус напруги почне спадати на вихідних. Не поспішайте приймати привабливу пропозицію.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 30 Серпня-5 вересня: ревнощі колишніх, брехня або таємний роман

Місячний гороскоп на тиждень: Лев

Цього тижня на Львів очікують дні, коли все просто валитиметься з рук. Нічого особливого робити не варто, потрібно просто знизити активність і перечекати. В іншому справи у Левів - на висоті. Проблеми вирішаться швидко, до того ж, вас чекають приємні знайомства, зустрічі з друзями і незабутній відпочинок.

Місячний гороскоп на тиждень: Діва

Ви можете отримати пропозицію, яка обіцяє кардинальні зміни в житті. Вона може стосуватися будь-якої сфери вашого життя і принесе тільки щастя і успіх. Дівам-керівникам варто бути трохи лояльнішими до своїх співробітників.

Місячний гороскоп на тиждень: Терези

На цьому тижні підвищується ймовірність того, що людина з вашого оточення розчарує вас своїми вчинками. Однак не варто надмірно хвилюватися і тривожитися. Цей період також порадує і хорошими новинами. Несподівана приємна звістка підніме вам настрій.

Місячний гороскоп на тиждень: Скорпіон

Скорпіонів чекає не найлегший тиждень. Відносини з оточуючими на цьому тижні будуть досить вибухонебезпечними. Ймовірні догани начальства і образи друзів. Сімейна сторона життя теж не особливо порадує - домочадці, немов змовилися проти вас. Не варто на цьому тижні давати гроші в борг.

Місячний гороскоп на тиждень: Стрілець

Цей тиждень стане для Стрільців перевіркою на міцність. Родичі можуть докучати вам, вимагаючи уваги або навіть нагляду. Однак варто тримати свої емоції в узді і не зриватися. У професійній діяльності основних турбот трохи зменшиться. Це гарний час, щоб розібратися з документацією і навести порядок в ящиках вашого робочого столу. У цьому періоді потрібно переглянути раціон харчування, віддаючи перевагу корисним продуктам.

читайте такожГороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити цього місяця

Місячний гороскоп на тиждень: Козеріг

Один з найбільш сприятливих періодів для відпочинку. Візьміть відпустку і наберіться не тільки сил, але і приємних вражень, які подарує відпочинок. Тим, хто проведе тиждень на роботі, потрібно озброїтися терпінням – рутинні обов'язки накриють вас з головою. Звертайтеся за допомогою до колег.

Місячний гороскоп на тиждень: Водолій

Цей тиждень подарує вам прекрасні можливості підвищення по кар'єрних сходах. Однак варто пам'ятати, що разом з підвищенням додатися обов'язків і відповідальності. Уникайте конфліктних ситуацій і вже тим більше не провокуйте їх. Заручіться оптимізмом, він допоможе згладити гострі кути і впоратися з труднощами.

Місячний гороскоп на тиждень: Риби

У цьому періоді потрібно ретельно прораховувати практично кожну витрату. Гарний час, щоб почати збирати гроші. Про свої плани не варто розповідати оточуючим, навіть з близького оточення. Тримайте все при собі і займайтеся втіленням цілей в реальність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти