Місячний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: обман близької людини або фінансове благополуччя

4 жовтня 2021, 19:14
Кому із знаків пощастить 4 і 8 жовтня - розповість гороскоп Главреда.
Місячний календар стрижок на тиждень 30 Серпня-5 вересня 2021
Місячний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

У фазу убуваючого Місяця (4-5 жовтня) підвищується ймовірність помилок і прорахунків. Можливі коливання настрою. У день молодика все може вирішити випадок, а в період зростаючого світила ви зможете розкрити сильні сторони своєї особистості.

Про те, хто буде тріумфатором жовтня, а кому варто очікувати знака згори, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар на жовтень 2021: підказки інтуїції, випробування долі або успіх у творчості.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Овен.

Якщо ви не зможете досягти всіх поставлених цілей, не варто засмучуватися. Подивіться назад і оцініть результати виконаної роботи. Ви зрозумієте, що зроблено чимало і ви повільно, але впевнено рухаєтеся в напрямку своєї мрії. Ваші зусилля заслуговують нагороди, побалуйте себе приємною покупкою або вирушайте в невелику подорож. У цей період варто переглянути свій раціон харчування і відмовитися від занадто важкої їжі.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Тілець.

На цьому тижні оточуючі будуть перевіряти вашу незворушність і виводити на емоції. Не варто піддаватися на провокації, зберігайте спокій. Ваш матеріальний добробут на цьому тижні покращиться, і ви відчуєте стабільність. Сприятливі грошові вкладення. Однак варто проконсультуватися з фахівцями в даній області.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Близнюки.

Зірки радять Близнюкам не піддаватися спокусам, які на цьому тижні будуть ходити за ними по п'ятах. Також варто дотримуватися помірності в їжі, і не зловживати нездоровими продуктами харчування. В особистому житті буде неспокійно. Можливий обман близької людини або несподівана витівка, яка змусить подивитися на свою другу половинку з іншого боку.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Рак.

Ракам потрібно уважніше придивитися до свого оточення. У цей період вплив оточуючих на ваші дії і думки особливо посилюється, тому необхідно ретельно вибирати співрозмовників. У пріоритеті сім'я. Уникайте конфліктних ситуацій, особливо в період молодика.

читайте такожПовний місяць у жовтні 2021: що не можна робити в цей день

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Лев.

Цього тижня Леви сповнені енергії для нових звершень. Ви не боїтеся роботи і з ентузіазмом беретеся за виконання завдань будь-якої складності. П'ятниця, 8 жовтня стане одним з найбільш вдалих днів для представників знака. Можна сміливо призначати важливі переговори - удача на вашому боці. На вихідних повністю розвантажите себе від роботи і максимально відпочиньте.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Діва.

Дівам необхідно зменшити обороти і не намагатися зробити все і відразу. Справи не першої важливості варто відкласти на потім. Виконуйте роботу без поспіху. У період молодика вир обов'язків закрутить вас, однак потрібно грамотно розподілити всі завдання і частину роботи делегувати колегам. Не звалюйте все на свої плечі. І не варто забувати про якісний відпочинок в кінці непростого трудового тижня.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Терези.

У цьому періоді ваги будуть боротися з лінню. Програвши цей бій, варто бути готовими до неприємностей. Тому найкраще закатати рукава і проявити ділову активність. Вільний час присвячуйте самоосвіті. Незабаром вам представитися шанс продемонструвати свої знання і здивувати оточуючих.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Скорпіон.

Понеділок, 4 жовтня стане надзвичайно вдалим днем для Скорпіонів. Успіх буде супроводжувати в будь-якій сфері життя. Можливі приємні сюрпризи від другої половинки. Однак зірки радять не розслаблятися, цей тиждень може полоскотати Ваші нерви, підкинувши кілька складних завдань. Важливо всі проблеми вирішувати поступово, не хапаючись за все відразу.

читайте такожМісячний календар стрижок і процедур краси на тиждень 4-10 жовтня: кращі дні

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Стрілець.

Стрільцям потрібно задуматися над чим, що б вони хотіли змінити у своєму житті. Фази Місяця благоволять спонтанним рішенням. Розплануйте свою майбутню відпустку, навіть якщо він буде влітку. Сприятливий період для спілкування і нових знайомств, які можуть виявитися корисними. Не залишайтеся на самоті.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Козеріг.

Козерогам на цьому тижні необхідно прийняти той факт, що не всі обставини будуть складатися як би їм того хотілося. Не варто чинити опір змінам. Навчіться підлаштовуватися під них, і тоді удача вам посміхнеться. Діти можуть засмучувати вас своїми примхами.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Водолій.

Водоліям належить непростий тиждень у фінансовому плані. Не варто влазити в борги і брати кредити. Молодик 6 жовтня, буде нелегким для вас днем, постарайтеся заручитися підтримкою близьких Вам людей. Сприятливий період для нових знайомств. Вільні Водолії можуть зустріти людину, з яким захочуть пов'язати свою долю.

Місячний гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня 2021: Риби.

Оточіть себе спілкуванням. Зустрічі з друзями і приємне спілкування допоможуть підняти вам настрій. Нові знайомства можуть мати несподіване продовження. Будьте уважні до свого здоров'я. Підвищується ризик простудних захворювань і вірусних інфекцій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти