Місячний гороскоп на тиждень 9-15 серпня: заздрість, складнощі у відносинах або тривога

9 серпня 2021, 12:21
Кому зі знаків Зодіаку не варто позичати гроші, а кому потрібно бути уважними на дорозі, розповість гороскоп Главреда
Місячний гороскоп на 9-15 серпня
Місячний гороскоп на 9-15 серпня / gorod.lv

Період з 9 по 15 серпня – фаза зростаючого Місяця. Ідеальний час для вдосконалення як в духовній, так і в професійній сферах. Місяць благоволить новаторам і дослідникам. В кінці тижня підвищується ризик травматизму - потрібно бути максимально обережними.

Про те, як і де можна помилуватися зоряним дощем в Україні і попросити у неба виконання бажань, читайте в нашому матеріалі: Зорепад Персеїди-2021: коли пік і як загадувати бажання.

Місячний гороскоп на тиждень: Овен

На цьому тижні Овнам можна придивлятися до нового місця роботи. А якщо робота влаштовує – поговорити з начальством про підвищення зарплати. Також слід ретельно обмірковувати всі пропозиції і уважно ставитися до нових знайомств.

Місячний гороскоп на тиждень: Тілець

У цей період Тільцям краще відкинути скромність і заявити світу про свої таланти. Натхнення цього тижня благоволить на створення чогось нового. Уникайте спокус купити вподобану, але непотрібну річ – ризикуєте витратити більше, ніж заплановано і залишитися незадоволеними результатом. У середу Проведіть день на самоті і як слід відпочиньте.

Місячний гороскоп на тиждень: Близнюки

Цей тиждень підкине Близнюкам кілька приводів для хвилювання. Основне правило - не варто піддаватися почуттям, приймаючи рішення. Обзаведіться однодумцями і справи підуть в гору. Не нехтуйте питаннями здоров'я та лікуванням.

Місячний гороскоп на тиждень: Рак

Всі важливі проблеми постарайтеся вирішити до вихідних. На цьому тижні можна сміливо зізнаватися в своїх почуттях-друга половинка оцінить цей крок. Сімейні Раки можуть зіткнутися зі складнощами у відносинах. Потрібно просто пережити цей тиждень і все налагодиться.

Місячний гороскоп на тиждень: Лев

Левам слід розібратися в причинах, які провокують невдачі в справах. Це допоможе уникнути проблем. Цей місячний тиждень благоволить кардинальним змінам як зачіски, так і стилю одягу. Обрати найбільш підходящий для змін день допоможе наш місячний календар стрижок на тиждень.

Місячний гороскоп на тиждень: Діва

Цей тиждень принесе Дівам спокій і умиротворення. Діти стануть джерелом хороших новин, і це буде приводом для гордості. Приділіть увагу близьким. Не давайте в борг - це загрожує зіпсувати відносини.

читайте такожМісячний календар на серпень 2021: енергетичні вампіри, натхнення і найвдаліші дні

Місячний гороскоп на тиждень: Терези

Саме час задуматися про відпочинок, відсунувши роботу на втррой план. Планувати відпустку найкраще в період з 12 по 15 серпня. Ваші друзі можуть змусити вас похвилюватися - відносини з ними в цьому періоді непрості. Проблему розсудить час.

Місячний гороскоп на тиждень: Скорпіон

На цьому тижні варто уникати контактів з людьми, які викликають неприязнь. Не варто витрачати на них свою енергію - вона вам ще знадобиться. Тримайтеся подалі від авантюрних проектів. Нові починання не увінчаються успіхом. Займітеь генеральним прибиранням - звільніть будинок для позитивної енергії.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 9-15 серпня: пристрасний роман, зради або знайомство з іноземцем

Місячний гороскоп на тиждень: Стрілець

Напружений період, пов'язаний з тривогами і хвилюваннями чекає Стрільців. Не варто приймати поспішних рішень, все необхідно ретельно обмірковувати. На вихідних постарайтеся максимально розслабитися і відпочити, не навантажуючи себе домашніми клопотами.

Місячний гороскоп на сьогодні
Місячний гороскоп на 9-15 серпня / uznayvse.ru

Місячний гороскоп на тиждень: Козеріг

Ідеальний час, щоб відправитися на шопінг і побалувати себе приємними покупками. У понеділок і вівторок зателефонуйте людині, з якою обірвався зв'язок, ваше спілкування перейде на новий рівень.

Місячний гороскоп на тиждень: Водолій

Всі справи будуть сперечатися в ваших руках, будь то побутові проблеми або професійна діяльність. Можлива заздрість колег по відношенню до ваших успіхів. У цей період потрібно бути особливо уважними на дорозі.

Місячний гороскоп на тиждень: Риби

У професійній сфері для Риб сприятливий період для підписання контрактів. Всі важливі рішення варто приймати на цьому тижні. Можливі нові корисні знайомства. Але не забувайте і про старих друзів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти