Місячний календар 25 грудня 2023: чому супутник не радить у цей день кудись подорожувати

24 грудня 2023, 19:03
День підходить для роботи, навчання та ділових контактів, хоча навряд чи щось важливе станеться.
Місячний календар на 25 грудня
Місячний календар на 25 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (violetcontrast, boeing737fanpage)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 25 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

25 грудня - зростаючий Місяць. З 13:58 - 14-й день місячного циклу. Місяць у Близнюках.

Вплив Місяця на людину 25 грудня

Можуть виникнути старі труднощі, але варто розглядати їх спокійно. Після вирішення проблем ви отримаєте нові сили для оновлення свого життя. У цей день легко позбутися тягаря минулого, якщо воно тисне на Вас і заважає вам жити.

відео дня

Вплив Місяця 25 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: День підходить для роботи, навчання та ділових контактів, хоча навряд чи щось важливе станеться. В єдності з колегами ви дієте правильно, і ваше начальство вас зрозуміє. Обговорюйте можливі рішення поточних проблем. Якщо у вас є плани на важливу справу, краще відкладіть його реалізацію на більш сприятливий час. Проте, не закидайте розпочаті раніше справи. День підходить для вирішення питань фінансів і покупок.

Здоров'я: Відбуваються процеси омолодження організму. Буде корисно приділити увагу собі: відвідати СПА-салон, сауну, скористатися косметичними засобами і вжити корисні продукти. Вважається, що в цей день ліки діють особливо ефективно.

Стрижка волосся: Відмінний час для походу до перукаря. Стрижка додасть вашому вигляду свіжість і привабливість, і, можливо, навіть принесе удачу..

Стосунки та шлюб: Підтримуйте спокій і доброзичливість. Можливі невирішені проблеми, але не варто акцентувати увагу на них і розбиратися у стосунках. Енергія дня не сприятлива для конфліктів. Вважається, що цей день не найкращий для укладення шлюбу. Він також не рекомендується для великих починань і подорожей, так як існує ризик розчарування і втрат. Особливо не підходить для серйозних підприємств і дій поодинці.

Сон в ніч з 24 на 25 грудня

Як правило, сни, побачені в цей день, збудуться.

Порада на 25 грудня за місячним календарем

Не найвдаліший момент для здійснення значущих починань і подорожей, оскільки існує ризик зіткнутися з втратами і розчаруваннями. Цей день не підходить для серйозних підприємств, особливо тих, що реалізуються поодинці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти