Місячний календар 26 грудня 2023: супутник вкаже, чи можна стригтися та фарбуватися у цей день

25 грудня 2023, 19:09
Будь-які угоди або угоди, укладені в цей день, обіцяють успіх.
Місячний календар на 26 грудня
Місячний календар на 26 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (majafelina, guzmanramos90)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 26 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

26 грудня - зростаючий Місяць. З 14:36 - 15-й день місячного циклу. Місяць у Близнюках.

Вплив Місяця на людину 26 грудня

Чотирнадцятий місячний день вважається найбільш сильним і сприятливим в місяці, вважається одним з найбільш вдалих. У цей період особливо актуальні енергійні і рішучі дії. Починаючи цей день, відкривається можливість почати важливі підприємства, і успіх супроводжує всі починання. Пропускати цей день не варто - він ідеально підходить для запуску значущих проектів, і наступна подібна можливість з'явиться тільки через місяць!

відео дня

Вплив Місяця 26 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Підвищена трудова активність в цей місячний день надзвичайно корисна. Старайтесь, старайтесь і ще раз старайтесь — це ключ до успіху. Презентація ідей або пропозицій, розподіл планів з оточуючими — така активність може привести до переходу на якісно новий рівень: підвищення по службі, збільшення зарплати, нагород, визнання і нових вигідних зв'язків. Відмінний день для кар'єрного росту і підприємництва. Будь-які угоди або угоди, укладені в цей день, обіцяють успіх. Це один з найкращих моментів для вирішення фінансових питань. Також сприятливий для детективів: злочини, скоєні в цей день, легко розкриваються.

Здоров'я: Всі хвороби проходять легко без серйозних наслідків. Рекомендується зменшити споживання рідини, оскільки будь-яка з неї може викликати порушення в організмі. "Сухе" голодування може бути корисним. Мигдаль і солоні продукти рекомендуються, а від гіркого і солодкого краще утриматися. Вплив музики благотворний.

Стрижка волосся: Утримайтеся від стрижки волосся в цей місячний день, оскільки це може негативно позначитися на внутрішній рівновазі. Однак незначні зміни кольору волосся цілком допустимі і можуть сприяти успіху. Відтінків шампуні можуть стати в нагоді!

Стосунки та шлюб: У цей день відмінно вдаються спілкування на всіх рівнях — з друзями, близькими, коханими, родичами, колегами, партнерами, начальниками, підлеглими, знайомими і навіть незнайомими. Люди налаштовані рішуче і готові до змін — використовуйте цей період на максимум. П'ятнадцятий місячний день не рекомендується для укладення шлюбів, судових справ і розлучень. На перший погляд все може пройти успішно, але можливі негативні наслідки.

Сон в ніч з 25 на 26 грудня

Ставтеся до снів з поміркованістю, не надаючи їм надмірного значення.

Порада на 26 грудня за місячним календарем

Проженіть смуток, тугу і поганий настрій, не витрачаючи часу, і займіться справами. Важливо уникати перевантаження зору і зайвого використання духів та інших ароматів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти