Місячний календар на квітень 2022: названі дні найбільшого успіху

1 квітня 2022, 15:34
В який день підвищується ймовірність травматизму на дорогах, а коли можна братися за будь-яку справу і досягати успіхів.
Місячний гороскоп на квітень
Місячний гороскоп на квітень / depositphotos.com/

Місячний календар на квітень 2022 розповість, в які дні будь-яке починання буде супроводжувати удача, а коли краще стримати активність, щоб не накликати на себе біду.

Про те, кому зі знаків пощастить зміцнити фінансове становище, а кому доведеться закатати рукава і гарненько попрацювати, читайте в матеріалі: Гороскоп на квітень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Стрільцям - ризик травм, Козерогам - гроші.

Фази місяця в квітні 2022

  • Молодик - 1 квітня о 09:28 хвилин і 30 квітня о 23:28 хвилин.
  • Повня - 16 квітня о 21:55.
  • Зростаючий Місяць з 2 по 15 квітня 2022.
  • Спадний Місяць з 17 по 29 квітня 2022.
  • Часткове сонячне затемнення - 30 квітня о 23:42 хвилини.

Сприятливі дні в квітні 2022

У місячному циклі другого місяця весни є дні з максимально позитивною енергетикою. У цю добу можна призначати важливі зустрічі і вирішувати складніше питання. Нові починання увінчаються успіхом. Сприятливо миритися з дорогими серцю людьми і прощати старі образи.

відео дня

Сприятливі дні в квітні 2022: 2, 3, 7, 11, 14, 21.

2 квітня 2022 – місяць в Овні і Тільці - у цей день доля надає вам можливість змінити життя на краще. Варто бути уважними, щоб не упустити важливі знаки. У цей день добре втілювати все задумане. Не варто відкладати справи в довгий ящик. Відмінний день для творчості, всі ідеї можуть стати шедеврами.

7 квітня 2022 - Місяць у Близнюках і Раку - у цей день особливо потрібно стежити за будь-яким сказаним словом. Потрібно уникати лайки і сварок, в спілкуванні з близькими обходити гострі кути. Це все осяде на кармі. Не скупіться на компліменти і хороші слова, вони навпаки зарахуються зірками і принесуть вам удачу. У цей день необхідно доводити до кінця все розпочате. Інакше проблеми будуть наростати сніговою грудкою.

21 квітня 2022 – Місяць у Стрільці і Козерозі - це буде енергетично сильна доба. У цей день можна братися за вирішення найскладніших питань. Події можуть розвиватися стрімко, тому діяти і приймати рішення потрібно рішуче. Не варто витрачати свій час на дрібниці, цей день здатний задати тон на всі дні до кінця місяця. Удача на стороні чесних і справедливих людей, а ось хитрість і маніпуляції можуть вилізти боком.

Несприятливі дні в квітні 2022

У дні, коли місячна енергія на мінімумі варто побоюватися негативної енергетики і нестабільного емоційного фону.

Найбільш несприятливими днями в квітні 2022 будуть 16 і 29 число.

16 квітня 2022 – повня - День спокус. Події залежать від того, яким шляхом ви йдете, а від ваших реакцій на них — то, в який бік вас заведе стежка долі. Дуже велика ймовірність ускладнення відносин з близьким оточенням.

29 квітня 2022 – Місяць в Овні - досить напружений день. Можуть відвідувати похмурі негативні думки. Багато хто може відчувати страх або безпричинну тривогу. Місяць може витягнути на поверхню, як таємні думки, так і небезпечні спокуси. Абсолютно нещасливий день для нових починань, передбачити, як складуться обставини не зможе ніхто. Будьте уважні на дорогах, збільшується ризик травм.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти