Місячний календар на серпень 2022: дні великої удачі і небезпеки

21 липня 2022, 09:24оновлено 8 серпня 2022, 16:36
В які дні енергія місяця допоможе втілити заповітне бажання, а в які не варто починати нове.
Місячний календар серпень 2022 Україна
Місячний календар на серпень 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар на серпень 2022 розповість в які дні відкриваються нові можливості для втілення в життя задуманих планів і підвищується ймовірність вдалого завершення справ і початку нового, а коли варто проявити максимальну обережність, щоб не накликати біди.

Фази Місяця в серпні 2022

  • Зростаючий Місяць – з 11 по 11 серпня і з 28 по 31 серпня;
  • Повня - 12 серпня о 04: 36 у сузір'ї Водолія;
  • Убуваючий Місяць - з 13 по 26 серпня;
  • Молодик - 27 серпня в 11:17 в сузір'ї Діви.

Сприятливі дні в серпні 2022

У місячному календарі серпня є дні, в які енергія небесного світила максимально позитивна. У цей період можна досягти великих успіхів в будь-якій сфері. А нові починання будуть вдалими. Важливо використовувати всі можливості, щоб змінити життя на краще.

читайте такожМісячний календар стрижок на серпень 2022: кращі дні для нової зачіски

відео дня

1 серпня 2022 - зростаючий Місяць у знаку Діва - 5 місячна доба - один з найважливіших днів місяця. Сьогодні можна закласти фундамент майбутніх успіхів. У цей день потрібно проаналізувати свої досягнення і намітити цілі на найближчий час. Ініціатива і напористість стають ключами до успіху. Варто йти до задуманого, не зменшуючи обертів. Важливо відстоювати свої принципи і точку зору.

3 серпня 2022 - зростаючий Місяць у знаку Терези - щоб досягти максимальних результатів ділової активності слід проявити уважність до дрібниць і стежити за словами. Самоорганізованість і дисципліна допоможуть досягти бажаних висот. В особистому житті настає час змін – можливо, ваші відносини перейдуть на більш високий рівень. Нові знайомства можуть перерости в міцну дружбу або романтичне захоплення.

читайте такожМісячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

8 серпня 2022 - зростаючий Місяць у знаку Стрільця - енергетично потужний день. Він може принести запаморочливі перемоги і виконання найзаповітніших бажань за умови раціонального використання ресурсів. В людині може прокинутися потужна енергія і якщо неправильно нею розпорядитися, це призведе до серйозних наслідків. У цей день важливо продумувати кожен крок, усвідомлювати наслідки свого вибору і доводити розпочате до кінця. Сприятливо займатися розширенням сфер діяльності.

9 серпня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Козеріг - цей день не залишає місця бездіяльності і ліні. Ви зможете проявити свої сильні сторони і професійні якості, проявляючи ініціативу. На 12 місячна доба справа, в яку ви вкладали багато часу і сил почне приносити перші результати. Енергетика дня може сприяти виконанню бажань. Сприятливо не тільки брати, а й ділитися добром. Благодійність і допомога тим, хто опинився в складній життєвій ситуації, милосердя і співчуття повернуться сторицею.

18 серпня 2022 – убуваючий Місяць у знаку Тілець - творчий потенціал зростає. Сприятливо займатися улюбленою справою або пробувати щось нове. Навчання і саморозвиток принесуть свої плоди незабаром. Можна вирушати в поїздки або подорожі. В особистому житті - це час зближення і розквіту романтики.

читайте такожМісячний посівний календар на серпень 2022: кращі дні для роботи в городі і саду

Несприятливі дні в серпні 2022

12 серпня 2022 – повня в знаку Водолія – це один з найнебезпечніших днів серпня. Період спокус і спокус, які можуть обернутися серйозними неприємностями і відкрити початок "чорної смуги". Підвищується рівень тривоги і занепокоєння, багато хто схильний до різких змін настрою, агресії і дратівливості. Підвищується ймовірність конфліктів і сварок. Всі важливі справи краще відкласти на більш сприятливий час. Не варто братися за нове.

14 серпня 2022 – убуваючий місяць у знаку Риби - в цей день варто триматися подалі від неприємних людей і незнайомців. Велика ймовірність вплутатися в сумнівну авантюру і понести втрати. Варто стримати ділову активність і зайняти позицію спостерігача. Сприятливо проводити час поблизу водойми.

26 серпня 2022 – убуваючий місяць у знаку Лев – критичний день. Не варто довіряти нікому. Виникаючі в цей день ситуації є прямим відображенням внутрішнього світу. Можливо, є привід задуматися. У цей день не варто планувати і починати нове, все буде приречене на провал.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти