Місячний календар на лютий 2022: найкращі і небезпечні дні місяця

31 січня 2022, 18:52оновлено 10 лютого 2022, 10:44
Як уникнути біди в найнебезпечніші дні лютого.
Місячний календар 2022
Місячний календар на лютий 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар на лютий 2022 розповість, на який день планувати важливу подію, побачення або кардинальні зміни, а в який варто бути гранично уважними, щоб уникнути неприємностей.

Про те, як фаза зростаючого Місяця може відбитися на благополуччі і достатку, читайте в матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 31 січня - 6 лютого: Ракам - обман, Левам - зміни в житті, Стрільцям - борги.

Фази Місяця в лютому 2022

  • Молодик - 1 лютого 07:49 за Києвом.
  • Повний Місяць - 16 лютого 18:57 за Києвом.
  • Спадний Місяць - 17-28 лютого.
  • Зростаючий Місяць - 2-15 лютого.

Сприятливі дні в лютому 2022

Дні, коли місячна активність наповнена позитивною енергією можуть принести в життя приємні зміни в будь-якій важливій сфері. Всі нові починання і проекти слід планувати на цю добу і тоді підвищується ймовірність успіху. Сприятливі дні в лютому 2022: 2, 3, 7, 8, 11, 21, 28.

У лютому є три дні, які будуть максимально вдалими як для втілення задуманого, так і для романтичних побачень, нових знайомств і будь-яких професійних починань.

читайте такожПовня в лютому 2022: що не можна робити, щоб не накликати біду

2 лютого - середа - 2 місячний день - Місяць в знаку Риби - хороший день, щоб почати втілювати в життя всі ваші ідеї, навіть найсміливіші зможуть стати реальністю. У другу місяці добу можна міняти обридле місце роботи або домагатися підвищення по службі або зарплати, вирішуватися на кардинальні зміни іміджу і зміни в особистому житті. Головне проявляти ініціативу і бути активним.

7 лютого - понеділок - 7 місячний день - місяць у Тільці - у цей день потрібно стежити за сказаним, так як будь-яке необережне слово може мати наслідки в майбутньому. У цей день можуть відкритися додаткові джерела заробітку. Або у вас вийти заручитися підтримкою впливових людей, яка може вплинути на вашу кар'єру. Можна сміливо вирушати в подорож-воно принесе вам масу позитивних емоцій. На Місяць в Тільці не варто брати і позичати гроші і приймати поспішні рішення.

читайте такожМісячний календар на березень 2022: кращі і найнебезпечніші дні місяця

11 лютого – п'ятниця - 11 місячний день - місяць у Близнюках - у цей день удача посміхнеться динамічним і активним людям, які не звикли сидіти на одному місці. У цей день небесне світило надає шанс виправити свої помилки і закласти фундамент на майбутнє. Підказки інтуїції допоможуть визначитися з напрямком руху. Ви зможете продемонструвати свої сильні сторони і розвивати здібності.

Несприятливі дні в лютому 2022

Останній місяць зими підкине нам кілька днів, коли краще знизити будь-яку активність до мінімуму. Емоційний фон буде нестабільним, тому важливо утриматися від конфліктних ситуацій і поменше спілкуватися.

16 лютого - середа - повня в знаку Діва - день, коли всі небесні сили будуть випробовувати на міцність. Важливо не піддаватися спокусам, тому що стійкість духу (або, навпаки, падіння) можуть визначити подальше майбутнє. Не найкращий день для нових починань і подорожей. Відносини з оточуючими натягнуті, щоб уникнути конфліктів, постарайтеся звести спілкування до мінімуму.

26 лютого – субота - 26 місячний день - місяць в Козерозі - вкрай несприятливий день. Негативний вплив Місяця може торкнутися будь-якої сфери. У цей день варто обмежити спілкування і бути гранично обережними на вулиці і переходячи дорогу. Підвищується ризик травм і втрат.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти