Місячний календар на березень 2023: загострення хвороб, заздрість і дні для освідчень

1 березня 2023, 20:30
Місячний календар в березні буде багатий на сприятливі дні місячного циклу, які допоможуть залучити удачу в своє життя.
Місячний календар на березень 2023
Місячний календар на березень 2023 / pexels.com

Місячний календар на березень 2023 покаже, в які дні краще взятися за справу і самореалізацію, а в які мінімізувати спілкування з оточуючими, щоб уникнути конфліктів і негативу. Також можна дізнатися, що приготував Китайський гороскоп на березень 2023: Бикам - нові починання, Драконам - подорожі.

Фази місяця в березні 2023

Скласти правильний план на місяць і відзначити в календарі завдання в відповідні дні допоможе знання про фази Місяця в новому місяці. Залежно від фази Місячна активність по-різному впливає на людину, її долю і плани.

Зростаючий Місяць - 1-6 березня, 22-31 березня

Повний місяць - 7 березня

Спадаючий Місяць - 8-20 березня

Молодик - 21 березня

Місячний календар на березень - сприятливі дні

У календарі місячної активності можна побачити в які дні людина може не боятися будувати плани і сміливо розраховувати на сили, якими допоможе супутниця Землі.

1, 3, 5, 6 березня - у ці дні сприятливо займатися творчістю, зізнаватися в любові, планувати подорожі, приступати до вирішення важливих питань і нових починань.

14, 17, 19 березня - дні для роботи над собою, неспішними справами, і відкладеними в дальній ящик проблемами.

26, 27, 30, 31березень - якщо давно хотілося зробити велику покупку або почати ремонт – саме час. У ці дні варто приймати поради, реалізовувати плани і думати про наближення до цілей.

Місячний календар на березень 2023 - несприятливі дні

4, 7, 10, 11, 15 березня - у ці дні загостряться можливості конфлікти з партнерами, друзями та колегами. Також можливі несподівані проблеми, заздрість з боку, загострення хронічних захворювань і депресивні стани.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти