Місячний календар на тиждень 25 квітня - 1 травня: найсприятливіші і небезпечні дні

24 квітня 2022, 09:51
Коли варто знизити активність і зайняти позицію спостерігача, а коли потрібно проводити більше часу з рідними людьми.
Місячний календар на травень 2022
Місячний календар на тиждень / depositphotos.com/

Місячний календар на тиждень розповість, які дні останнього тижня квітня стануть найбільш успішними для нових починань, а в які потрібно дотримуватися максимальної обережності і знизити активність.

Місячний календар на травень 2022 розповість, в які дні циклу можна сміливо втілювати в житті свої ідеї, А який день буде найбільш небезпечним, коли потрібно берегтися від травм, шахрайства та пограбувань.

відео дня

25 квітня, понеділок - 24 місячний день

Місяць в останній чверті в знаку Риби. Цей день сприятливий для нових починань. Ідеї, які з'являються можна починати втілювати в життя, дотримуючись чіткого плану. Це день сили, який зарядить позитивною енергією звершень.

26 квітня, вівторок - 25 місячний день

Місяць в знаку Риби. У цей день суєта і поспіх може зіграти з вами поганий жарт. Будь-які важливі рішення приймайте, керуючись доводами розуму, а не емоціями. Не дозволяйте оточуючим вас квапити, приймайте рішення гарненько обдумавши наслідки. Другу половину дня краще провести на свіжому повітрі на самоті і спокої.

27 квітня, середа – 26 місячний день

Місяць переходить в сузір'я Овна. Вогненна запальна вдача зодіаку відіб'ється на цьому дні. Підвищується ймовірність розбіжностей з оточуючими. У спілкуванні з родичами краще обходити гострі кути і не піднімати хворобливі теми. Не провокуйте скандали. Іноді краще промовчати.

28 квітня, четвер - 27 місячний день

Місяць в Овні. Приймаючи рішення, варто прислухатися до внутрішнього голосу інтуїція допоможе вибрати правильний шлях і підказати хто є хто у вашому оточенні. Отримана інформація запам'ятовується швидше, сприятливий день для навчання.

читайте такожГороскоп на тиждень 25 квітня - 1 травня: Близнюкам - успіх, Стрільцям - зміни в особистому житті

29 квітня, п'ятниця - 28 місячний день

Місяць в останній чверті в знаку Овна. У цей день можна легко знайти спільну мову з оточуючими. Зустрічі з друзями принесуть позитивні емоції. Хороший день, щоб провести його з рідними і приділити більше уваги дітям.

30 квітня, субота - 29 місячний день, 1 місячний день

Місяць переходить в сузір'я Тільця. З 23: 29 - молодик, оновлення циклу. Сонячне затемнення в цей день може дати поштовх до змін і трансформації. Можлива переоцінка цінностей і перегляд пріоритетів. Сприятливий день для планування.

читайте такожСонячне затемнення в квітні 2022: коли відбудеться і чого від нього очікувати

1 травня, неділя - 2 місячний день

Місяць в Тільці в періоді молодика. У цей день варто звести активність до мінімуму і просто дати подіям розвиватися своєю чергою. Зайнявши спостережну позицію, ви зможете накопичити сили і зарядитися життєвою енергією. Не варто звалювати на свої плечі вантаж непосильних зобов'язань.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти