Місячний календар на листопад 2022: кращі і найнебезпечніші дні

19 жовтня 2022, 14:03оновлено 20 жовтня 2022, 12:59
Які дні місячного циклу допоможуть залучити удачу, а коли варто уважно придивитися до оточення.
Місячний календар листопад 2022
Місячний календар на листопад 2022 / ua.depositphotos.com/

Місячний календар на листопад 2022 розповість, в які дні варто остерігатися неприємностей і бути гранично обережними, а коли енергія небесного світила сприятлива для будь-яких починань і може принести максимальну користь.

Про те, які повороти долі піднесе представникам зодіакального кола останній місяць осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші.

Фази Місяця в листопаді 2022

Для того, щоб правильно розпланувати місяць і підлаштувати важливі заходи під "правильний" день, коли місячна активність може посилити успіх і залучити удачу, необхідно знати фази циклу. У дні повні і молодика варто стримати будь-яку активність і проявляти акуратність.

відео дня
  • Зростаючий Місяць – з 1 по 7 листопада.
  • Повня - 8 листопада в сузір'ї Тільця.
  • Убуваючий Місяць - з 9 по 23 листопада.
  • Молодик - 22 листопада в сузір'ї Стрільця.

Сприятливі дні в листопаді 2022

Місячний календар на листопад 2022 допоможе дізнатися в які дні сила небесного світила приверне в життя удачу і гроші, посилить жіночність і привабливість.

24 листопада 2022 - молодик в знаку Стрільця - перші і другі місячна доба можуть запрограмувати весь наступний місяць. Саме тому важливо зберігати оптимістичний настрій і не дозволяти залучати себе в конфлікти і суперечки. Це час розібратися в своїх справжніх потребах і бажаннях і правильно розставити пріоритети. Перша місячна доба більше підходить для планування, ніж втілення своїх ідей в життя. Не варто поспішати з рішеннями.

25 листопада 2022 – зростаючий Місяць у знаку Стрілець - у другий місячний день енергія місяця може розкрити ваш потенціал. Найсприятливіший час, щоб зробити перший крок на шляху до своєї мрії і досягнення задуманого. Однак, дійте чесно, навіть якщо виникає спокуса влаштувати своє щастя за рахунок іншого. Таким чином, Всесвіт перевіряє вас на міцність. Особливо ретельно стежте за думками і вчинками.

читайте такожМісячний календар стрижок на листопад 2022 - найкращі дні для нової зачіски і фарбування

28 листопада 2022 – зростаючий Місяць у знаку Козеріг - це один з найсприятливіших днів першої чверті Місяця. Посилюються інтуїтивні здібності, підказки внутрішнього голосу можуть вказати правильні рішення і шляхи вирішення проблем. Вдалий день, щоб продемонструвати свої сильні сторони і якості. Потрібно використовувати цей момент, щоб внести позитивні зміни в будь-яку важливу сферу життя. Ідеї та думки в цей день матеріалізуються, тому не варто упускати свій шанс.

читайте такожУ списках щасливчиків: 4 Знаки зодіаку чекає велика удача до кінця 2022 року

30 Листопада 2022 – зростаючий Місяць у Водолії - у цей день кожне сказане слово може мати наслідки в майбутньому. Тому варто стримати критику і не скупитися на компліменти оточуючим. Уникайте сварок і з'ясувань відносин. Всі розпочаті справи варто завершити до вечора, інакше вони будуть тягнутися неприємним шлейфом.

Несприятливі дні в листопаді 2022

16 листопада 2022 – спадаючий місяць у Леві - у цей день потрібно більше думати і менше говорити. Ви можете подивитися на людей свого оточення під іншим кутом і дізнатися безсторонню правду. Розкриються всі карти, і ви зможете побачити хто друг, а хто прикривається лицемірством, щоб втертися в довіру. Будьте уважні до деталей, в них можуть ховатися важливі підказки.

22 Листопада 2022 – спадаючий місяць в Скопіоне - наближення місячного циклу до фіналу може викликати безпричинну тривогу і переживання. Варто всіма силами уникати негативних думок і відволікати себе заняттями, які приносять найбільше задоволення. У цей день варто звести спілкування з оточуючими, особливо якщо вважаєте себе довірливою людиною, підвищується ймовірність, що їй можуть скористатися в корисливих цілях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти