Місячний календар на вересень 2021: знак згори, нещастя і найвдаліший день

7 вересня 2021, 10:45
2660
Який день місяця буде найактивнішим і чого варто побоюватися в повний місяць, розповість Главред
Місячний гороскоп на вересень
Місячний гороскоп на вересень / https://ua.depositphotos.com/

Місячний календар на вересень порадує великою кількістю сприятливих гармонійних днів. В деякі дні посилюється енергетика, емоції розпалюються, і виникає ризик виникнення конфліктних ситуацій. Загострюється інтуїція - важливо не пропустити цінні підказки внутрішнього голосу. Найбільш несприятливий і небезпечний день місячного місяця – 21 вересня – повний місяць.

Коли найкраще записуватися в перукарню, щоб зачіска вас порадувала, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар стрижок на вересень 2021: кращі дні для нової зачіски, манікюру, процедур краси.

1 вересня 2021 року, 24 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Рак

відео дня

У 24 місячну добу доля благоволить ініціативним і активним людям, які чітко сформулювали свої бажання і наполегливо йдуть до досягнення мети. Не обійде стороною везіння і тих, хто схильний до нападів ліні – важливо прислухатися до своїх відчуттів і чинити по совісті.

2 вересня 2021 року, 25 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Рак

У цей день потрібно озброїтися приказкою що "всі випадковості не випадкові". Несподівані події - це знак згори. Прислухайтеся до інтуїції - вона працює як годинник - і допоможе знайти відповіді на всі питання. Проблеми сьогодні будуть вирішуватися без особливих зусиль.

3 вересня 2021 року, 26 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Рак

Труднощі сьогоднішнього дня можуть вибити з колії. Однак необхідно озброїтися оптимізмом і сприймати деякі ситуації з гумором, які б сюрпризи не піднесла доля.

4 вересня 2021 року, 27 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Лев

Ці місячна доба сприятливі для спілкування і нових знайомств. Важливо прислухатися до порад старших - в них можна знайти ключ до вирішення проблеми. Життєвий досвід людей стане для вас хорошою послугою.

5 вересня 2021 року, 28 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Лев

Хороший день, наповнений позитивною енергією. Однак не варто забувати про те, що за радість іноді теж потрібно платити. Уважно стежте за тим, що відбувається навколо - щось може виявитися незвичайним збігом.

6 вересня 2021 року, 29 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Діва

Доба перед молодиком не найкращий день для сумнівних авантюр і ризику. У цей день доля може відчувати вас. Варто утриматися від спілкування і провести день на самоті, так ви зможете уникнути назріваючого конфлікту, який закінчиться не скоро.

7 вересня 2021 року, 1 місячна доба з 03:52, 2 місячна доба з 05:37

Молодик в знаку Діва

2 місячна доба досить пасивна, проте це не означає, що потрібно сидіти склавши руки. У вирішенні проблем допоможе креативний підхід і помірна винахідливість. Остерігайтеся авантюрних підприємств.

8 вересня 2021 року, 3 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Терези

Енергетично потужний день. Небезпека загрожує тим, коливається в прийнятті рішень і не може зберігати ясність розуму в стресових ситуаціях. У 3 місячну добу краще проявляти активність і ініціативність.

9 вересня 2021 року, 4 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Терези

Світлий день, наповнений гармонією. Зірки благоволять тим, хто навіть в найважчих ситуаціях залишається чесним і щирим. Своє справжнє обличчя не приховати від самих себе за масками.

читайте такожГороскоп на вересень 2021 для всіх знаків Зодіаку: шлюб за розрахунком, проблеми минулого або зради

10 вересня 2021 року, 5 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Скорпіон

Найщасливіший день місяця. У цей день варто боротися зі спокусами і спокусами, як внутрішніми, так і зовнішніми. Пам'ятайте - сьогодні думки матеріальні.

11 вересня 2021 року, 6 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Скорпіон

У цей день панує спокій. Ви знайдете душевну рівновагу. Для добрих людей з оптимістичним поглядом на життя відкриються нові горизонти. Для тих, хто нарікає над складнощами, пливучи за течією можливі випробування.

12 вересня 2021 року, 6 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Стрілець

Сьогодні варто зменшити свою активність. Озирніться навколо, чудеса існують, якщо в них вірити. Іноді вони - на відстані витягнутої руки. Сприятливий час, щоб провести день зі своєю другою половинкою або сходити на побачення.

13 вересня 2021 року, 7 місячна доба з 10:50

Перша чверть. Місяць в знаку Стрілець

У цей день можна втілювати свої найсміливіші ідеї і плани, проте не варто ділитися ними з оточуючими. Слова в цей день мають потужну силу. Прислухайтеся до внутрішнього голосу і відчуттів.

14 вересня 2021 року, 8 місячна доба

Зростаючаий Місяць в знаку Стрілець

8 місячна доба - день прощення. Однак, щоб воно було "зараховано" прощайте щиро і від душі. Якщо образи залишаються сильними і поки складно побороти себе - потрібно просто побажати кривдникові добра. Такий вчинок обов'язково буде врахований.

15 вересня 2021 року, 9 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Козеріг

Сьогодні не дуже вдалий час для звернення в державні структури. Хороший день для того, щоб відправитися в невелику подорож і, бажано, в гори. Остерігайтеся обману і не будуйте марних ілюзій – це загрожує розчаруванням.

16 вересня 2021 року, 10 місячний день

Зростаюча Місяць в знаку Козеріг

Любов до життя і позитивний настрій допоможуть подолати труднощі цього дня. Смуток і занепадницькі настрої відступлять. Можливі дрібні проблеми, проте вони не принесуть відчутної шкоди.

17 вересня 2021 року, 11 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Водолій

Потужний енергетичний день, який благоволить як новим починанням так і втіленню в життя поставлених цілей. Завзятість в досягненні бажаного обов'язково принесе свої плоди. Саме час відправитися в подорож.

18 вересня 2021 року, 12 місячний день

Зростаюча Місяць в знаку Водолій

Цей день варто провести без поспіху і суєти. Покладіться на долю, вона знає правильне рішення. У 12 місячну добу зірки обіцяю удачу в любовних відносинах. Проведіть час з коханими, спільне дозвілля зміцнить ваш зв'язок.

19 вересня 2021 року, 13 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Риби

13 місячна доба сповнена незвичайними і загадковими подіями. Тих, хто вірить в магію, чекає везіння. День, коли добре проаналізувати свої попередні помилки. Це допоможе зміцнити авторитет і просунутися по кар'єрних сходах. Можливо проявляться приховані таланти.

20 вересня 2021 року, 14 місячна доба

Зростаючий Місяць в знаку Риби

Найбільш активний день місячного місяця. Не варто вдаватися байдикуванню, це може відвернути удачу. Ваші пропозиції та проекти знайдуть однодумців, які допоможуть їх реалізувати. У 14 місячну добу не потрібно приймати поспішні рішення, варто зважити всі за і проти.

21 вересня 2021 року, 15 місячна доба

Повний місяць в знаку Овен

Місяць на піку активності може підкинути нерозв'язні ситуації. Варто уникати конфліктних ситуацій - це може закінчитися нещастям. Ризикованих заходів краще уникати. Підвищується ймовірність ускладнень у відносинах.

22 вересня 2021 року, 16 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Овен

Сьогодні не варто метушитися і приймати необдумані рішення. Можна відступити від правил, і надолужити згаяне. Кращим рішенням дня буде звільнити голову від нав'язливих думок, відпочити і максимально розслабитися.

23 вересня 2021 року, 17 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Овен

Надлишок енергії можна сьогодні направити в творче русло. Сприятлива також фізична активність. Потрібно дати вихід накопиченій енергії, щоб уникнути скандалів і конфліктів. Важливо протистояти спокусам сьогоднішніх місячної доби, а це буде ще те випробування на міцність.

читайте такожМісячний посівний календар на вересень 2021: сприятливі дні для садово-городніх робіт

24 вересня 2021 року, 18 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Тілець

Сприятливий день для спілкування з оточуючими і нових знайомств. Фінансові операції та операції будуть успішними. Інвестиції принесуть дохід. Однак при вирішенні виникаючих проблем необхідно проявити обачність і розважливість.

25 вересня 2021 року, 19 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Тілець

У цей день активізуються енергетичні вампіри, тому спілкування з людьми потрібно звести до мінімуму. Ймовірні скандали і сварки. Варто триматися від них подалі. Несприятлива для укладення шлюбу місячна доба.

26 вересня 2021 року, 20 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Близнюки

Не варто звалювати на плечі вантаж непомірних обов'язків. Перевтома в цей день може привести до ослаблення захисних сил організму. Сьогодні потрібно виконувати тільки найцікавіші для вас справи. Проведіть добу на самоті або зведіть спілкування до мінімуму.

читайте такожГороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити цього місяця

27 вересня 2021 року, 21 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Близнюки

21 місячний день ідеальний для подорожей, вилазок на природу, і пікніків. Сприятливо позначиться на здоров'ї помірна фізична активність. Робота в колективі буде продуктивною.

28 вересня 2021 року, 22 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Близнюки

Інтуїція підказує правильний напрямок, а натхнення не дасть вам сидіти склавши руки. У цей день можна поставити плани і цілі на майбутнє. У професійній сфері варто зайнятися обов'язками, які не вимагають великої концентрації уваги. Імпульсивність зростає і під її впливом можливі невірні рішення і помилки.

29 вересня 2021 року, 23 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Рак

Не дозволяйте спокусам затьмарити ваш розум. Слід уникати великого скупчення людей, вплив дня агресивний і непередбачуваний. Сьогодні ваша друга половинка може вас приревнувати. Не найкращий день для нових починань.

Місячний гороскоп на вересень 2021
Місячний гороскоп на вересень 2021 https://ua.depositphotos.com/

30 вересня 2021 року, 24 місячна доба

Убуваючий Місяць в знаку Рак

У двадцять четвертий місячний день в житті не залишиться місця смутку і тузі. Гармонійний день з позитивною енергетикою. Займіться профілактикою захворювань, пройдете обстеження і подбайте про своє здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти